VIDEO. Românii care au jefuit casele sinistraților din Amatrice sunt de origine romă. Primele imagini

0
1037
[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsalviniofficial%2Fvideos%2F10154033043378155%2F&show_text=0&width=400″ width=”400″ height=”400″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Primele imagini cu românii care au furat din locuințele persoanelor afectate de cutremur în Italia au fost, luni, publicate pe rețelele de socializare.

 

Un politician italian a postat pe contul său de Facebook un clip în care apar cei doi cetățeni români de origine romă. În filmuleț apare și mașina acestora, în care polițiștii italieni au descoperit mai multe obiecte.

 

„Iată videoclipul cu cei doi ȘACALI (români, după cum anunță ziarele, însă mie îmi par a fi romi), găsiți în Amatrice cu mașina plină cu obiecte furate, bani și unelte de spargere. Se pare că ei s-au prezentat a fi turiști. Rușine să vă fie!”, a scris, pe contul său oficial de Facebook, politicianul Matteo Salvini, cel care a postat filmulețul.

 

Clipul a înregistrat aproape 950.000 de vizualizări în prima zi de la publicare.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPatroana unui magazin din Botoșani, jefuită și bătută în plină stradă de un grup de romi. Femeia a ajuns la spital
Articolul următorNu știm să profităm! Iașul scoate un egal cu rezervele Stelei (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments