VIDEO: Trucaj sau e pe bune? Un instructor de Muay Thai îi dislocă genunchiul adversarului în timpul unui exercițiu

0
117
[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMuayThaiCampsThailand%2Fvideos%2F617642051737794%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Un instructor de Muay Thai a fost filmat în timp ce făcea o demonstrație care, aparent, a luat o turnură total neașteptată și s-a sfârșit oribil pentru oponent. Înregistrarea postată pe Facebook a strâns mai bine de 8,5 milioane de vizualizări, dar a stârnit și o adevărată dezbatere.

 

La o primă vedere, se pare că instructorul aplică o lovitură atât de puternică încât adversatului i se dislocă genunchiul. Totuși, unii utilizatori ai rețelei de socializare au scris că nu este demonstrația unei lovituri, ci a unei dislocări. În realitate, ar fi vorba despre un truc, o hiperextensie.

 

„Asta nu e o dislocare. E o hiperextensie. De asemenea, nu poți pur și simplu să așezi un genunchi dislocat în poziția corectă. Trebuie să fii anesteziat pentru o astfel de procedură”, a scris Kyle Flores.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments