Violată de cel care ar fi trebuit să-i fie cumnat. Vasluian arestat după ce a batjocorit-o pe iubita fratelui său

0
134

Un bărbat de 36 de ani, din localitatea vasluiană Stănileşti, a fost arestat vineri de magistraţii judecătoriei Huşi, fiind acuzat că a sechestrat-o şi violat-o pe iubita fratelui său.

 

Cazul s-a petrecut pe 15 august, însă poliţiştii vasluieni au avut nevoie de mai multe zile pentru a se decide dacă îl reţin sau nu pe suspect. Victima în acest caz este o tânără de 19 ani din Stănileşti, care avea o relaţie stabiliă cu un tânăr din sat.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, tânăra a mers la prietenul ei şi a rămas acolo şi peste noapte. A doua zi, a rămas singură acasă, iubitul fetei plecând la muncă. La un moment dat, fratele acestuia a intrat în locuinţă şi s-a năpustit asupra fetei. A început să o lovească şi să o ameninţe cerându-i să întreţină relaţii sexuale şi a imobilizat-o pentru a nu ieşi din locuinţă.

 

După ce a agresat-o fizic şi sexual, agresorul a atenţionat-o că dacă va spune o vorbă fratelui său sau altcuiva despre cele petrecute o va omorî. După ce a scăpat de agresor, victima a mers direct la poliţie.

 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Huşi au efectuat cercetări cu privire la fapta sesizată şi au dispus efectuarea unei constatări medico-legale la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în urma căreia s-a stabilit că tânăra a fost victima unor acte de violenţă fizică şi sexuală. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn pășcănean s-a spânzurat după ce a pierdut banii strânși în Italia la păcănele. Soția și cei trei copii sunt în stare de șoc
Articolul următorLuni debutează probele scrise la BACALAUREATUL de toamnă. Care sunt centrele din Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments