Adina Samson s-a căsătorit

0
900

nichitaFemeia care l-a băgat în puşcărie pe Gheorghe Nichita şi-a refăcut viaţa, la mai bine de un an de zile după ce a prins curaj şi s-a hotărăt să-l denunţe pe fostul primar al Iaşului.

Adina Samson a luat viaţa de la capăt, la mii de kilometri distanţă, în Germania, unde s-a stabilit alături de partenerul său de viaţă. De căteva luni, Adina poartă numele soţului, Kramer şI a hotărăt să-şI refacă viaţa în totalitate.

“Adina s-a stabilit definitiv în Germania şi nu mai are de gănd să se întoarcă în ţară. |n prezent învaţă limba germană, pentru a se putea angaja pe un post conform pregătirii pe care o are”, a declarat un prieten al Adinei.

Femeia pe urmele căreia Nichita a pus Politia Locală nu ascunde schimbarea din viaţa ei. Pe contul de Facebook şi-a schimbat numele din Samson în Kramer.

Cine este misteriosul soţ?

Cu toate acestea, identitatea “domnului Kramer” rămăne un mister. Prietenii Adinei nu l-au cunoscut pe soţul acesteia, dar din informaţiile ce le-au fost prezentate de către aceasta, susţin că ar fi vorba despre un bărbat în vărstă de aproximativ 40 de ani, care i-a oferit fostei angajate din primărie înţelegerea de care avea nevoie.

Cel mai probabil, după cum se observă în pozele postate pe contul de facebook, Adina s-a stabilit în Koln.

Femeia care i-a schimbat destinul celui mai puternic om din Iaşi

|n luna aprilie a anului trecut, Gheorghe Nichita a fost săltat de mascaţI din locuinţa sa şI dus la Bucureşti la audieri. A fost reţinut şI ulterior arestat pentru că a pus Poliţia Locală pe urmele Adinei Samson. Descinderile au venit ca urmare a reclamaţiilor depuse de fosta sa amantă, sătulă de abuzurile la care era supusă de primar.

 

Adina: “Nu vreau să-mi expun soţul”

“Bună! Eu nu vreau să comentez absolut nimic despre noua mea viaţă. ţin foarte mult la viaţa mea privată şi nu vreau să-mi expun soţul în presă pentru niciun motiv. Oricum, cred că sunt subiecte mult mai interesante decăt persoana mea  Mult succes în scrierea multor articole de calitate!”

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments