Ceferist prădat de trei adolescenți în Gara Muncelu

0
151

Un impiegat de mișcare din Hălăucești a fost victima unui furt în trenul Roman-Pașcani. S-a întâmplat în dimineața zilei de 4 septembrie, la orele 05.00, când polițiștii de la TF au fost sesizați prin apel la 112, scrie NewsPascani.com.

 

Victima, în vârstă de 52 de ani, a declarat că în gara de la Muncelu, persoane necunoscute i-au sustras un borset în care avea mai multe bunuri, printre care o sumă de bani și un telefon. 

 

„În dimineața zilei de 4 septembrie, în jurul orelor 05.00, organele de Poliție TF au fost sesizate prin serviciul unic de urgență, despre faptul că o persoană în vârstă de 52 de ani din Hălăucești, a sesizat că în timp ce călătorea cu trenul pe distanța Roman-Pașcani, la oprirea în stația Muncel, autori necunoscuți i-au sustras un borset în care se aflau mai multe bunuri și bani, 350 lei și un telefon mobil”, a declarat Cristi Aioanei, șef Poliție Transporturi Feroviare Pașcani.

 

Polițiștii au început cercetările, și la scurt timp după sesizare, i-au identificat pe hoți. Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 15-19 ani. Toți sunt din Cozmești, iar în momentul în care s-au trezit cu Poliția la poartă, au returnat borseta cu toate bunurile.

 

Niciunul dintre cei trei tineri nu este cunoscut cu antecedente. Ei au declarat că se întorceau de la o discotecă unde consumaseră băuturii alcoolice, iar din teribilism au pus mâna pe bunul omului. 

 

„Polițiștii au constatat că cele reclamate se confirmă, au efectuat verificări în urma cărora au fost identificați trei autori, cu vârste cuprinse între 15-19 ani. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, iar cei tre sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Dacă vor fi găsăit vinovați, riscă pedeapsa cu închisoarea de până la cinci ani”, a mai precizat șeful TF.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments