Escrocii l-au lăsat fără 15.000 de lei. Bătrân din Miroslovești, păcălit prin metoda „Accidentul”

0
146

Un bătrân a fost păcălit de 150 milioane de lei vechi. Acesta a crezut tot ce i-a spus prin telefon un necunoscut și când și-a dat seama că a pierdut economiile și-a pus mâinile în cap și a lăsat totul pe mâna poliției. Oamenii legii au un cerc de suspecți, însă cercetările continuă.

 

A fost apelat pe telefonul fix, iar cu o voce precipitată i s-a spus că fiul său a provocat un accident rutier iar pentru a nu intra la pușcărie trebuie să plătească sute de milioane de lei. Bătrânul, din comuna Miroslovești a ascultat întocmai indicațiile făcute prin telefon și a rămas fără economiile din ultimii ani. Este vorba despre suma de 150 milioane de lei vechi.

 

Bărbatul în vârstă de 70 de ani când și-a dat seama ce a făcut a alertat oamenii legii. Aceștia au pornit o anchetă pentru a depista pe cei în cauză. Există și un cer de suspecți, mai ales că un bărbat a venit la poarta păgubitului pentru a ridica banii.

 

Cercetările continuă, iar oamenii legii atrag atenția încă o dată asupra acestor metode folosite de indivizi pentru a păcăli, mai ales bătrânii. Unul dintre cele mai importante caracteristici, este aceea de a vă păstra calmul, apoi, sunați rudele apropiate și mai ales anunțați Poliția, pentru a nu cădea în capcana infractorilor.

 

(Sursa: BitTV.info)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments