Fata unui afacerist celebru din Iași a acceptat să se dezbrace în public! După ce și-a dat hainele jos, s-a apucat de agricultură!

0
2759

@ Dacă bate soarele mai tare, Loredana se încălzește repede și de dezbracă fără să stea prea mult la discuții @ Pentru că și-a dorit ca și alte persoane să-i admire „naturalețea”, Loredana și-a expus tot ce are mai frumos pe facebook @ Gurile rele spun că ar fi făcut un acord cu tatăl său: el o bagă serios în agricultură, iar ea pozează în lenjerie intimă pe internet @ Unele dintre poze sunt de-a dreptul vulgare, altele sunt pur și simplu din categoria „piți”

Loredana Lungu, de 28 ani, este una dintre cele mai mondene prezențe atât în cluburile de fițe din Iași, din România cât și din străinătate. Nu ezită niciodată să arate cu ce se mândrește cel mai mult, chiar dacă asta ar însemna să-și dea jos hainele. Nu este genul de fată căreia să-i placă să stea prea îmbrăcată…Cum are ocazia, nu ezită să arate, tuturor, formele sale. Pentru că marfa bună dacă este ținută în beci nu-și găsește cumpărători, Loredana și-a pus pe tarabă… pardon… pe facebook, cam tot ce are mai frumos. Din numărul pozelor din poziția „piți” și-a dorit ca cele mai multe să-i scoată în evidență buzele naturale… Ei!… Cel puțin par naturale! Ce florile din coroanele artificiale, nu par naturale?!

Tatăl, marele agricultor Lungu, i-a permis să se dezbrace pe facebook

Loredana este fiica unuia dintre cei mai mari agricultori din Iași, Vasile Lungu, administratorul unor afaceri serioase în zona comunei Bivolari, din județul Iași. În ultimii ani, domn’ Lungu a văzut că afacerea din agricultură nu mai merge așa bine ca pe vremuri și atunci a decis să aplice o nouă strategie. Abordarea era foarte simplă: pentru că fiica sa Loredana are mii de fani pe facebook, aceștia ar fi putut să fie transformați în clienți fideli, cumpători de produse agricole. În schimb, fata pare să-i fi cerut un singur favor: să o lase să pozeze goală pe internet. Înțelegerea pare să fi fost făcută fără prea multă negociere pentru că Loredana și-a scos repede hainele de pe ea, iar tatăl său i-a dat pe mână o afacere la cheie, nou-nouță. Este vorba despre afacerea care privește vinificația. Astfel, Loredana a fost pusă să supervizeze modul în care se produce și se distribuie vinul produs de Crama Hermeziu, din cadrul grupului Domeniile Lungu. Astfel, fata tatei a participat la mai multe târguri de vinuri și și-a expus marfa. La unele dintre târguri și-a luat rochii fără decolteu pentru că mai toți participanții erau mai puțin interesați de prețul vinului și erau mai interesați de prețul silicoanelor. Practic, pe mulți dintre potențialii clienți nu reușea să-i convingă de faptul că face prezentare de vinuri.

 

S-a dezbrăcat și în Dubai! Dezmăț cu încă patru prietene

 

Sătulă până peste cap de muncă, arsă de soare pe ogoarele tatălui său, Loredana s-a dezbrăcat fără să fie expusă la târguri de prezentare. De bună voie. Ultima chermeză mai importantă s-a petrecut taman în Dubai, într-un resort ca-n filme. Acolo, alături de patru prietene, a arătat tot ce are mai frumos țara asta. Pentru fanii săi pe facebook, Loredana și-a expus fundul, în mod special. Pentru că soarele din România nu este la nivelul pretențiilor sale, aici s-a dezbrăcat mai puțin. În schimb, în Grecia a stat mai tot timpul dezbrăcată, până s-a înfierbântat și  Zuckerberg. „Este fată bună! Nu vă luați aiurea de ea, că este fată bună. Da, îi place să pozeze dezbrăcată! Și ce dacă? Ce n-ați mai văzut fete care să se dezbrace din prima seară? Era la plajă! Doar nu vreți să facă plajă îmbrăcată! E absurd cum puneți problema. Dacă tatăl său o lasă, ce vă interesează pe voi”, a precizat ieri un apropiat al Loredanei.

 

Bianca Cristea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments