Revoltă la Bârlad. Campanie de strângere de semnături pentru reabilitarea șoselei de centură a orașului

0
103

Primăria Bârlad a demarat o campanie de strângere de semnături din partea cetăţenilor pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare la şoseaua de centură a municipiului, a declarat primarul Dumitru Boroş.

 

Potrivit acestuia, petiţia va fi înaintată Companiei Naţionale de Investiţii, Preşedinţiei şi Guvernului, pentru a conştientiza factorii de decizie de la nivel central cu privire la necesitatea realizării acestei investiţii.

 

„Îi invit pe toţi cetăţenii să semneze pentru acest proiect, pentru că trebuie să ne susţinem cauza. Dacă merg eu, ca primar, alături de colegi din primărie, şi vorbesc despre importanţa acestui proiect e una, şi alta e dacă depun o petiţie semnată de mii de cetăţeni”, a declarat primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş.

 

Lipsa şoselei de centură din municipiul Bârlad este o problemă veche, deşi mai mulţi politicieni promiţând în campaniile electorale susţinerea acestui proiect.

 

Momentan, traficul greu se desfăşoară prin oraş, iar cetăţenii sunt nemulţumiţi din cauza zgomotului, a aglomeraţiei, dar şi a faptului că drumurile din interiorul municipiului se deteriorează.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments