Șeful Poliției din Bârlad, dus cu mascații în fața procurorilor

0
122

Comisarul-şef Vasile Chelaru, şeful Poliţiei municipiului Bârlad, a fost dus la audieri, astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în cazul său existând suspiciunea comiterii unor infracţiuni de serviciu, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Mihaela Plopan.

 

Joia trecută, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au ridicat o serie de documente de la Poliţia municipiului Bârlad, fiind vizat comisar-şef Vasile Chelaru şi alţi trei angajaţi ai poliţiei bârlădene.

 

Poliţiştii bârlădeni sunt suspectaţi că au tergiversat şi au efectuat defectuos cercetările într-un dosar de viol, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului.

 

În acelasi dosar este cercetat si psihologul Ionel Bratianu, seful Centrului de Primiri in Regim de Urgenta a Copilului Abuzat si Exploatat Barlad, find acuzat ca ar fi intocmit o expertiza favorabila unui violator.

 

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad au desfasurat, joi, patru perchezitii in birourile Politiei Municipale, in acest dosar, printre cei vizati numarandu-se si comisarul sef Vasile Chelaru.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments