Șeful vânătorilor și pescarilor din Cluj s-a sinucis. „Nu-mi explic! Era un om care nu se dădea bătut prea ușor!”

0
122
Foto: Someșeanul

Foto: Someșeanul

Tragedie pentru vânătorii și pescarii din România. Șeful Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Spotivi Cluj, Ioan Meseșan, s-a sinucis în biroul său, în după-amiaza zilei de vineri, 9 septembrie.

 

Acest eveniment tragic este al doilea care se întâmplă în această zi de 9 septembrie, un alt polițist reușind să-și pună capăt zilelor în același mod crunt.

 

Ioan Meseșan, șeful Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Cluj s-a sinucis în propriul birou. Fostul consilier prezidenţial, Adrian Rădulescu a rămas perplex atunci când a auzit de tragedie.

 

„E posibil să se fi împuşcat cu un pistol. Nu cred că s-a împuşcat cu o armă de vânătoare. Avea acces la toate armele. E un joc. Îi cunoscut pe foarte mulţi dintre ei. Nu se dădea aşa uşor bătut. E o acţiune stupidă a lui. Nu-mi explic cum a ajuns să facă aşa ceva.”, a spus fostul consilier prezidenţial la RTV. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar varianta cea mai plauzibilă este cea a sinuciderii.

 

Potrivit someșeanul.ro, martorii au declarat că Ioan Meseșan s-ar fi sinucis cu o armă de vânătoare.

 

Cel care a auzit împușcătura și care a sunat imediat la 112 a fost casierul din sediul AJVPSA din Cluj-Napoca. La fața locului au venit imediat medicii cu o ambulanță, dar ca nu au putut să-i salveze viața și au constatat decesul.

 

„Am fost sesizaţi, vineri, în jurul orei 15:40, cu privire la acest incident care a avut loc pe strada Cuza Vodă, din Cluj-Napoca. Din primele cercetări reiese că o persoană s-a împuşcat în sediul AJVPS. La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă formată din medici, poliţişti şi criminalişti. Conform primelor informaţii, ar fi vorba despre un deces prin împuşcare. Poliţiştii fac cercetări, în acest moment, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului de 48 de ani”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentApel disperat! Fetița cu picioarele strivite internată la Iași are nevoie de un antibiotic care nu se găsește în țară
Articolul următorFederația Română de Lupte, în stare de șoc: maseurul lotului național a murit de SIDA. Sunt zvonuri că a avut relații sexuale cu unele sportive
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments