Substanţe anabolizante depistate în Vama Albiţa

0
172

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse în bagajul personal al unui cetăţean ucrainean 50 de fiole Testosteron, substanţă inclusă în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

 

În ziua de 07 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Oleg D., în vârstă de 44 de ani,  pasager într-un autoturism înmatriculat în Polonia.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului ocazie cu care echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse  în bagajul personal al lui Oleg D., în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 50 fiole Testosteron, substanţă inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 33.000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBucureștiul a decis: Mihai Chirica preia conducerea PSD Iași. Victorel Lupu a demisionat
Articolul următorPe ce loc se află Iaşul în topul celor mai sigure judeţe din România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments