Victor Ponta, „vizitat” aseară de polițiștii de la Supraveghere Judiciară

0
923

Polițiștii de la Secţia 6 a Poliţiei Capitalei a descins, marţi seară, 6 septembrie, acasă la fostul premier Victor Ponta. Fostul premier a fost  pus sub control judiciar într-un dosar în care DNA îl cercetează pentru complicitate la spălare de bani şi folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

 

Un echipaj de Supraveghere Judiciară din cadrul Poliţiei Capitalei a mers marţi seara acasă la Victor Ponta pentru a verifica detaliile controlului judiciar, dar şi pentru a stabili zilele în care deputatul PSD se va prezenta la secţia de Poliţie, potrivit România tv.  Poliţiştii au controlat dacă Victor Ponta locuieşte la adresa din buletin şi au stabilit datele controlului, în condiţiile în care acesta va trebui să se prezinte regulat la Secţia 6.

 

Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA, în dosarul în care este cercetat pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.La scurt timp după ce a fost audiat, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că va contesta măsura controlului judiciar la Înalta Curte. „Decizia procurorilor a fost următoarea <>. Această măsura o voi contesta mâine în faţa judecătorilor de la ICCJ”, a precizat fostul premier.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments