Fiica fostului director de la Protecția Consumatorului își promovează “marfa bună” pe internet!

0
435

@ Noemi Cacazu a ținut și ea să-și expună formele voluptoase pe facebook @ Grupurile de VIP-uri care își petrec nopțile în cluburile de fițe din Iași au fost la un pas să o dea la dispăruți @ Deși tatăl a pus-o să administreze o pensiune, a băgat-o în faliment

După ce în ediția anterioară reporterii 7Est au ales-o pe Loredana Lungu pentru a deveni protagonista paginii de monden, în ediția de astăzi, o prietenă de-a acesteia merită din plin să-i ia locul. Este vorba despre Noemi Cazacu, fiica lui Tonel Cazacu, fostul director de la Protecția Consumatorului Iași și de la Tehnopolis. Tonel Cazacu a fost o prezență discretă în politica ieșeană fiind unul dintre locotenenții de seamă ai fostului primar Gheorghe Nichita. Pentru scurt timp, s-a visat chiar și prefect al județului Iași. Ei!…Povestea nu-i despre tată, ci despre fată. Deși era o prezen]` permanent` în cluburile din Iași, în ultimii ani, Noemi Cazacu a fost mai mult plecată din oraș și a ratat unele dintre petrecerile care au făcut-o celebră în lumea bună a Iașului. Deși vara aceasta a fost în Iași, a fost zărită foarte puțin în locurile în care altă dată era cocoțată pe mese sau se afișa la brațul unora dintre cei mai cunoscuți interlopi.

Decolteu generos pentru administratori

Mai în toate locurile în care merge, Noemi își expune decolteul generos spre admirația tuturor. Uneori, pentru deliciul maselor, îl mai expune și pe facebook. Pagina ei este plină de poze care dovedesc acest lucru. Ultimul decolteu expus este cel din Cafe Pappilon, acolo unde a luat parte la o petrecere între prieteni. A purtat o rochie aparent decent, fără sutien și transpatentă în zona de interes…

Nu are inhibiții
Toată lumea știe că Noemi este o fată fără inhibiții. Astfel, în unele dintre fotografiile postate pe facebook aceasta s-a dezbrăcat și a pozat doar în costumul de baie. Le-a arătat băieților aproape tot ce doreau să vadă. Majoritatea pozelor sunt făcute în locuri exotice, frumoase. Pozează cu atitudine, cu prestanță, astfel încât fotografiile sale să primească un număr cât mai mare de like-uri.

Afacerile au mers prost

În ceea ce privește afacerile, acesta a fost pusă de tatăl său să administreze SC Cabana Zugreni SRL încă din anul 2009. Este vorba de o pensiune situată în localitatea Dorna Arini. Deși până în anul 2013 societatea a fost pe profit, în anul 2014 a ieșit cu o pierdere de peste 170.000 lei la o cifră de afaceri de 350.000 lei. Astfel, în februarie 2016, judecătorii de la Tribunalul Iași au declarat falimentul societății.

Bianca CRISTEA

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments