Șeful PNL s-a dat de gol! A șters contul nazist de facebook

0
114

Președintele PNL Iași, Teofil Emil Bălteanu s-a dat de gol. La scurt timp după ce 7Est a publicat că acesta deține o pagină de facebook în care apar postări cu caracter antisemit șI homofob, contul de pe rețeaua de socializare a fost șters. Asta în condițiile în care, acesta susține că acel cont de facebook nu-i aparține și că, mai mult, persoane rău intenționate s-ar afla în spate, mânate de dorința de a-l discredita.

Și-a tras pagină de persoană publică

Și ca să intre în rând cu lumea, Teofil Bălteanu a creat o pagină de persoană publică, lipsită de conținut, dar mult mai decentă, fără postări antisemite, teorii ale conspirației și nostalgii comuniste.

Doar două poze, acesta este întreg conținutul paginii oficiale de facebook a șefului de la PNL, ambele publicate pe 14 octombrie, imediat după ce vechiul profil a fost închis. Pentru imaginea de profil Teofil Bălteanu a ales o poză cu steagul Uniunii Europene și însemnele PNL pe fundal, iar în cea de a doua postare șeful liberalilor ieșeni apare însoțit de Alina Gorghiu, președintele PNL.

Antisemit, homofob și anti-PNL

planul-ocuparii-romaniei-de-catre-evrei

Vechiul cont de facebook al lui Emil Bălteanu era plin de articole care instigau la ură rasială, dar și în care erau atacați șefi ai PNL și chiar președintele Klaus Iohannis.

Pe 31 august, președintele PNL Iași postează pe pagina sa de facebook un link către un film încărcat pe youtube sub titlul “Planul ocupării României de către evrei!!!”.

“Scopul final al planului Israel în România este instituirea unui control deplin asupra țării noastre șI deposedarea, în fapt, a românilor de teritoriul lor național ”, completează autorul materialului video.

“Klaus Iohannis, PNL și UDMR au decis: Avram Iancu nu este demn de a fi Martir și Erou al Națiunii Române”, este titlul unui alt material publicat de site-ul www.vremuritulburi.ro.

Tudor LEAHU

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments