Accidentare groaznica in amicalul Olanda – Belgia: „Si-a pierdut memoria pentru 20 de minute!” Ce a patit un star din Premier League

0
59

Jucatorul a fost schimbat dupa o coliziune cu portarul Belgiei.

Sambata, 20:00 KOnstelatia Campionilor! Spetcu si Amansio vor sa fie campioni pentru Romania!

Special: Vrem la Mondial! Vineri, de la 20:30, TOT ce se intampla inainte, in timpul si dupa Romania – Polonia!

Atacantul celor de la Tottenham, Vincent Janssen, a suferit o comotie in partida amicala dintre Olanda si Belgia, scor 1-1. Conform presei din Anglia, Janssen si-a pierdut memoria pentru 20 de minute dupa ce s-a ciocnit cu portarul lui Liverpool, Simon Mignolet!

Mignolet a castigat duelul pentru o minge inalta cu atacantul olandez, cel care a avut de suferit dupa interventia portarului. Janssen a ramas la pamant si a fost schimbat dupa doar 25 de minute din meci. Sansele lui de a juca in meciul din preliminariile CM 2018 cu Luxemburg sunt minime.

„Medicul mi-a spus ca a suferit o comotie. Si-a pierdut 20 de minute din memorie si nu stie ce s-a intamplat. Trebuie sa fim atenti cu asta” a spus selectionerul Olandei, Danny Blind, dupa partida.

Chiar si in absenta lui, Olanda a reusit sa deschida scorul dupa 38 din penalty dupa un fault al lui Vertonghen la Klaassen. Yannick Carrasco a adus egalarea in ultimele 10 minute din meci.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments