Alegeri SUA 2016: Americance în pantaloni, în semn de susţinere faţă de Hillary Clinton; două femei topless la o secţie de votare din New York

0
85

 Multe se inspiră după un grup de pe Facebook care se intitulează „Pantsuit Nation” şi care are peste două milioane de abonaţi.

 

Unele femei poartă, de asemenea, alb, în memoria sufragetelor albe care au luptat, la începului anilor 1900, pentru dreptul femeilor de a vota.

 

La Alexandria, în Virginia, Heather O’Beirne Kelly declară că ea poartă pantaloni albi, inspirată de grupul de pe Facebook şi că a organizat femei să poarte alb la vot.

 

Newyorkeza Denise Shull a încercat să cumpere pantaloni albi pe Amazon, însă nu a mai găsit vreo pereche.

 

Ea poartă un costum alb-negru pentru a-şi exprima susţinerea faţă de Clinton şi care simbolizează faptul că „femeile fac progrese”.

 

Hillary şi Bill Clinton au votat la Chappaqua New York, unde locuiesc.

 

Clintonii şi-au salutat susţinătorii care aşteptau la coadă, după ce au votat marţi dimineaţa.

 

Hillary Clinton a declarat că a votat cu „cel mai umil sentiment”, „deoarece atât de mulţi oameni contează pe rezultatul acestor alegeri”.

 

Bill Clinton a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să fie soţul preşedintei. El a spus, în glumă, că are „15 ani de experienţă”.

 

Pe de altă parte, pe reţele de socializare au fost postate imagini cu două femei – topless – care protestează în timp ce sunt escortate afară dintr-o secţie de votare, la New York, potrivit postului Fox5.

 

Ele strigau sloganuri, iar una avea un mesaj inscripţionat pe spate.

 

Incidentul a avut loc marţi dimineaţa, în Circusmscripţia Electorală 59 de la New York.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments