Andreea Bălan și-a schimbat look-ul la o lună de când a născut

0
239

Andreea Bălan și-a schimbat look-ul, la doar o lună de când a devenit pentru prima oară mamă. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine în care le arată fanilor ce culoare de păr a ales de data asta.

Andreea Bălan și-a schimbat look-ul, iar prietenii virtuali sunt încântați de noua schimbare. Interpreta și-a făcut un selfie în timpul filmărilor la „Te cunosc de undeva”, iar transformarea este spectaculoasă.#dragoste #munca #pasiune #implicare și totul iese perfect”, a scris Andreea în dreptul imaginii.

Andreea Bălan și-a schimbat look-ul la o lună de când a născut

Andreea Bălan și-a schimbat look-ul, iar fanii au reacționat imediat

Acum totul iese perfect pentru că ai un motiv anume și îți da putere de munca în orice proiect al tau, printesa ta Ella Maya. Andreea ești absolut minunată„, „Parcă ești altă persoană”, „Îmi place culoarea”, „Părul drept te prinde de minune”, au fost comentariile prietenilor virtuali.

Andreea Bălan s-a întors la muncă în locul Furnicăi

Andreea Bălan s-a întors recent la muncă, la filmările pentru „Te Cunosc undeva”, dar și pe scenă, unde zilele trecute a susținut primul concert după ce a născut.. Ella, fetița Andreei și a lui George Burcea a primit nota 10 la naștere și a avut o greutate de 3,270 de grame și 49 de centimetri lungime. Micuța a venit pe lume cu o zi și câteva ore mai devreme, decât plănuise Andreea. Deși a filmat până în ultima clipă pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, pentru că nu se așteaptă ca artista să revină imediat la job, mai ales că, se pare, i-a anunțat déjà că vrea să se dedice pentru o vreme Ellei, producătorii i-au găsit un înlocuitor. Astfel, scaunul ei de jurat a fost ocupat de cunoscuta coregrafă Dana Furnica.

 

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments