Brad Pitt a fost achitat de acuzația de abuz contra minorilor

0
65

Brad Pitt a fost achitat de acuzaţia de abuz contra minorilor, în urma unui presupus comportament abuziv al actoruluifaţă de unul dintre fiii lui, relatează Reuters.

Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, a cooperat pe deplin cu reprezentanţii Departamentului pentru Protecţia Copilului şi Servicii Sociale din Los Angeles (DCFS), care nu au descoperit nicio infracţiune comisă de actor.

După ce a fost achitat de acuzaţia de abuz de către DCFS, Brad Pitt s-a prezentat la tribunal, vineri, şi a depus o cerere prin care a solicitat custodie comună asupra celor şase copii.

Citește și: Brad Pitt şi-a făcut pentru prima dată apariţia în public, după divorţ, alături de Marion Cotillard

În luna septembrie, Brad Pitt a acceptat să se supună unui test antidrog şi unui test antialcool, în urma unui acord temporar cu Angelina Jolie, pentru a putea să îşi viziteze copiii. Cuplul a acceptat să participe şi la şedinţe individuale de consiliere psihologică.

Ambii actori au rămas extrem de discreţi în perioada ce a urmat anunţului despre divorţul lor. Abia acum Brad Pitt a apărut pentru prima oară la un eveniment public, la premiera din Los Angeles a celui mai recent film al său, ”Allied”.

Citește și: Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt. Ce avere au de împărțit

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor – Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne – şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments