Diana Dumitrescu și-a pus relația în pericol? Show sexi, în compania unui bărbat dezbrăcat! / VIDEO EXCLUSIV

0
575

Diana Dumitrescu și-a pus relația în pericol? Blonda a făcut un adevărat show, miercuri seară, în vitrina unui magazin din Capitală, unde s-a aflat în compania unui manechin dezbrăcat.

Actrița s-a numărat printre cele 5 vedete feminine care au avut sarcina de a îmbrăca 5 bărbați frumoși. Totul s-a întâmplat în cadrul evenimentului exclusivist, prin care Cătălin Botezatu a lansat o linie de vestimentație masculină în colaborare cu un renumit brand.

DIANA DUMITRESCU_CATALIN BOTEZATU

În timp ce restul invitatelor s-au limitat doar la ținerea hainele în brațe în timp ce bărbații se îmbrăcau singuri, blonda s-a dedat la un adevărat show. Tacticoasă i-a încheiat modelului nasturii de la cămașă, i-a prins paionul, i-a aranjat gulerul și nu s-a abținut ca, la final, să îi dea o palmă peste fund.

DIANA DUMITRESCU

Întreaga scenă a fost improvizată de Diana la fața locului, fără niciun fel de repetiție, ea plimbându-și mâinile pe trupul manechinului în timpul acestui ritual de îmbrăcare. Prestația ei a fost apreciată de public, dar mai ales de tânărul ei partener.

DIANA DUMITRESCU _MODEL IMBRACAT

Și din câte s-a observat are dexteritate.

„Am fost și eu model și obișnuiam să ne ajutăm între noi la îmbrăcat, mai închide-mi un buton că nu pot, nasturii de la cămășile bărbătești sunt foarte mici și destul de greu de închis și de multe ori îți mai ajutai un coleg, ajută-mă cu haina, ajută-mă cu geaca , trage-mi fermoarul. Adică e o chestie normală. E puțin ciudat îți dai seama, dar hai să zicem nu l-am îmbrăcat, am închis 3 nasturi,  nu am făcut mare chestie”, a declarat, pentru Libertatea, Diana Dumitrescu la puțin timp după ce a finalizat outfit-ul modelului.

Diana Dumitrescu nu i-a detaliat iubitului planul

Actrița este implicată de ceva vreme într-o relație cu un afacerist, Alin, alături de care se declară fericită. Înainte să plece la eveniment, blonda și-a anunțat iubitul fără a-i da detalii despre planul ei.

DIANA DUMITRESCU SI IUBITUL

„Știa unde vin, dar nu i-am zis exact ce fac. Aici am îmbrăcat un bărbat, nu l-am dezbrăcat, deci nu ar avea de ce să fie gelos”, a precizat Diana Dumitrescu.

Foto: Dumitru Angelescu

Video: George Capoianu

Citește și:

Diana Dumitrescu e stresată. „Vreau să închid tot și să fug”


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments