EXCLUSIV/ Arată incredibil după sarcină, dar… Bianca Drăgușanu vrea să slăbească 10kg!!!

0
66

Bianca Drăgușanu vrea să slăbească și mai mult. Deși și-a recăpătat talia de viespe în timp record, proaspăta mămică are un plan cât  se poate de clar: – 10kg în cel mai surt timp posibil.

Orice se poate spune despre Bianca Drăgușanu, dar nu că este grasă, nici măcar plinuță sau pufoasă. Nici nu trecuseră două săptămâni de la naștere și deja arăta ca înainte să rămână gravidă: cu talie trasă prin inel și picioare ca două fuse. Dar, nu, ea nu e mulțumită de felul în care arată acum, deși sunt multe femei care și-ar da o mână să aibă proporțiile ei. Bianca Drăgușanu s-a plâns recent prietenelor că nu este deloc mulțumită de felul în care arată și nu se va lăsa până când nu va mai da încă 10kg jos, în ciuda protestelor acestora. Așadar, blonda este hotărâtă să continue dieta alimentară și tratamentele corporale, dar și exercițiile fizice, pentru a reuși, în cel mai scurt timp posibil, să-și ducă planu la îndeplinire.

Bianca Drăgușanu a devenit mamă pe 24 septembrie, când a adus pe lume primul ei copil, o fetiță de nota zece, Sofia Natalia. În luna a noua de sarcină, aceasta a declarat că, deși nu s-a cântărit, crede că s-a îngrășat în jur de 20 de kilograme. Evident, nimeni nu i-a dat crezare, pentru că, pe tot parcursul sarcinii, Drăgușanca și-a ascuns strategic toate modificările corporale, sub ținute alese cu grijă. Și atât de bine le-a ascuns, încât a fost suspectată chiar că a mințit că ar fi fost gravidă. Fotografia cu cicatricea rămasă în urma operației de cezariană, dar și dimensiunile augmentate ale sânilor ei, mai mari cu 2-3 numere decât înaintede maternitate, au închis gura cârcotașilor.

 

 

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments