EXCLUSIV/ Nilă a fost părăsit fără drept de apel. Alina s-a săturat de viciile lui și l-a trimis pe banca de rezerve.

0
420

Nilă a fost părăsit fără vreo șansă la împăcare. Alina Lica, tânăra care a sperat că va face din Mihai Costea (pe numele lui real) băiat de casă, i-a dat acestuia cel mai dureros cartonaș roșu din carieră. Fostul stelist își plânge amarul pe la prieteni căci a fost disponibilizat și de echipă, dar și de iubită!

alinaCum  o nenorocire nu vine niciodată singură, Nilă, pe numele său Mihai Costea, a fost îndepartat săptămâna trecută de echipa Al Attihad Kalba din Emiratele Arabe Unite, dar și de femeia care i-a dat credit să-i demonstreze că este vrednic de a face casă bună împreună.

Se pare că Mihai Costea a fost eliminat din inima Alinei de mai multă vreme însă, în toată acestă perioadă, fotbalistul a avut mai multe încercări de a se ”recalifica”, dar s-a împiedicat singur în vechile sale năravuri, dependența de anturaj și pariuri, din cauza cărora a fost dat afară de la fostul său club, F.C. Voluntari.

Alina, în vârstă de 30 de ani, blonda care l-a smuls pe fotbalist din zona mondenă, și i-a reabilitat imaginea după relația cu năbădăi pe care Nilă a avut-o cu Daniela Crudu, a locuit cu acesta aproape un an în Dubai, cât a durat contractul fotbalistului, și părea că relația lor merge spre oficializare. În vara acestui an, frumoasa vâlceancă s-a întors acasă singură, moment în care Nilă, din deprindere, a revenit la vechile sale vicii, fapt ce a făcut ireparabilă relația lor.

Mihai Costea (28 de ani) și Alina Lica s-au cunoscut în urmă cu doi ani, în orașul lor natal, la RâmnicuVâlcea.alina-lica

CITESTE SI ”Pariorul” Mihai Costea a fost dat afară de Al Ittihad Kalba!

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments