Fetița Andreei Bălan a împlinit o lună. Gestul făcut de artistă i-a uimit pe toți

0
63

Fetița Andreei Bălan a împlinit o lună de când a venit pe lume. Artista a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj emoționant. Fanii au fost cuceriți, iar în câteva minute i-au dat zici de like-uri și comentarii.

Fetița Andreei Bălan crește pe zi ce trece, iar părinții ei sunt mai fericiți ca niciodată. Vedeta si-a „sarbatorit” fiica pe Facebook postand un colaj foto emotionant „Azi, Ella Maya a implinit o luna. A trecut o luna de cand a venit pe lume si mi-a oferit clipe sublime de fericire si implinire. Este minunat sa fii parinte”, a scris Andreea in dreptul imaginilor.

Fetița Andreei Bălan a împlinit o lună. Gestul făcut de artistă i-a uimit pe toți

Fetița Andreei Bălan e cuminte, spre mulțumirea  interpretei

Ella mănâncă la trei ore, iar atunci când Andreea este plecată la filmări, de ea se ocupă George, iubitul vedetei, și mama acesteia, care s-a pensionat special pentru a avea grijă de prima sa nepoțică. Dat fiind faptul că vedeta s-a întors la muncă, ea mai alăpează doar parțial. În rest, fetița este hrănită cu biberonul. Chiar dacă este mamă de nicio lună, Andreea nu are restanțe la somn, asta pentru că micuța sa nu-i dă prea multe bătăi de cap. În plus, vedeta are un mare sprijin în George. Acesta a preluat cam toate sarcinile. El e cel care merge la cumpărături, scoate cei doi câini afară și are grijă ca fetiței să nu-i lipsească nimic.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments