Hagi, despre lupta la titlu din Premier League! „Regele”, intervievat de cel mai mare tabloid britanic: „Cu Guardiola orice e posibil!”

0
63

Gica Hagi a fost chestionat de tabloidul The Sun despre lupta la titlu din Premier League. 

Special: Vrem la Mondial! Vineri, de la 20:30, TOT ce se intampla inainte, in timpul si dupa Romania – Polonia!

Sambata, 20:00 KOnstelatia Campionilor! Spetcu si Amansio vor sa fie campioni pentru Romania!

Hagi le-a spus englezilor ca urmareste atent Premier Legue la TV si crede ca vor fi patru echipe care se vor duela pentru titlu pana in ultima clipa. Chelsea si Manchester United nu sunt intre ele. 

„Nu e usor, dar cred ca patru echipe au sanse: Tottenham, Arsenal, Manchester City si Liverpool.”

Hagi a caracterizat fiecare echipa in parte. 

„Liverpool a progresat mult anul trecut. Au un antrenor foarte bun.. Am vazut ca au joc iute si entuziasm. 

Tottenham a investit in tineri in ultimii doi sau trei ani, acum au o echipa buna. Le va fi dificil insa sa castige titlul. 

Arsenal e un club mare cu o echipa buna, capabila sa castige trofee. Au lucrat multi ani impreuna, cred ca au o sansa mare anul acesta. Au un joc rapid si pe antrenorul lor, Arsene Wenger are mare experienta. 

City: cu Guardiola orice este posibil! Are capacitatea de a se impune rapid si de a castiga trofee. In primuol an la Barcelona a construit o echipa excelenta”, a spus Hagi. 

Hagi crede ca lectiile invatate de Guardiola la Barcelona vor fi decisive in lupta din Premier League. „Conceptul Barcelonei este cel mai bun pentru ca au jucat acelasi stil timp de 21 de ani. Ei au posesia mingii. Sa fie perfect. E incredibil ce fac ei. Barcelona e un exemplu pentru celelalte echipe. Apoi Pep merge la Bayern. Timp de trei ani a jucat acelasi fotbal. La Manchester City au inceput sa joace acelasi fotbal bun”, a mai spus Hagi. 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments