Luminița Anghel, la un pas de moarte. „Am salvat un copil de 6 ani”

0
98

Luminița Anghel, la un pas de moarte pe vremea când era adolescentă. Interpreta a salvat de la înec un copil în vârstă de șase ani, fără să se gândească la ea, mai ales că nu știa să înoate foarte bine.

Luminița Anghel, la un pas de moarte, întimp ce încerca să salveze viața unui copil. Interpreta a povestit cum s-a întâmplat totul, în cadrul unei emisiuni tv.  Prezentatoarea emisiunii „Star Chef” i-a întrebat pe invitați cum se descurcă la înot, iar Luminița Anghel a spus ce a pățit.  „M-am aruncat în apă să aduc pe cineva la mal. Nu mi-am dat seama că puteam să mor. Am salvat un copil de 6 ani. Eu aveam vreo 14-15 ani atunci”, a spus Luminița Anghel. 

Luminița Anghel, la un pas de moarte. Artista, în scandal cu fiul adoptat

În ultima vreme, Luminița Anghel și fiul ei adoptat, David, au trecut prin momente tensionate. Aceștia au fost invitați în cadrul unei emisiuni tv, unde și-au spus fiecare nemulțumirile. Între timp, lucrurile pare că s-au aranjat între ei. Luminița Anghel și fiul ei, David s-au certat în fața unei lumi întregi, în direct la TV. Și-au spus cuvinte grele, iar artista a decis chiar ca e mai bine ca adolescentul sa locuiasca separat de restul familiei. Mai mult, se pare că adolescentul a avut probleme și refuză să muncească.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments