Oana Lis, în lupta cu dependența de alcool. „N-am mai băut de 7 zile și…”

0
184

Oana Lis, în lupta cu dependența de alcool. Soția fostului primar al Capitalei a recunoscut recent că se confruntă cu diverse probleme. Vedeta a declarat că bea aproape zilnic, iar astăzi a făcut un anunț șocant pe contul de socializare.

Oana Lis, în lupta cu dependența de alcool, din cauza problemelor de sănătate. Ultimul mesaj făcut public i-a lăsat mască pe admiratorii acesteia. „Sunt Oana și n-am băut de 7 zile…până azi!?”, a scris Oana Lis.

Oana Lis, în lupta cu dependența de alcool. N-am mai băut de 7 zile

Oana Lis, în lupta cu dependența de alcool. „Nu îmi place să beau singură”

Recent, Oana a vorbit în direct la tv, despre problemele cu care se confruntă. „Am fost la ortodont şi, dintr-o dată, am început să simt cum îmi trosneşte ceva prin gură. Trebuie să fac nişte analize, să-mi scot nişte măsele de minte şi să-mi pun aparat dentar foarte scump. Risc să rămân cu luxaţie la gură. Nu vreau să mă gândesc cum aş arăta. Înaintea nunţii Andreei Tonciu, îmi paralizase jumătate de limbă şi nu puteam să vorbesc. O să ajung să-mi pun placă înaintea lui Viorel. Am fost şi la ORL şi la dentis. Viorel nu realizează lucrurile astea şi mă deranjează. Nu am ieşit 15 ore din casă. Nu-mi place să beau singură. Am prieteni cu care beau, mă distrez. Care e problema? La nunta Andreei, nu am mâncat, am băut. Care e problema? Atunci când beau, nu iau antidepresive. Nu cred că sunt încă dependentă de alcool. Nu breau zilnic, dar atunci când ies cu prietenii nu pot să nu beau. Nu am băut 15 ani şi acum vreau să beau”, a declarat Oana Lis  la Antena 1.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments