VIDEO EXCLUSIV/ Cântăreața Ami a ajuns la 41 de kilograme. „Asta sunt, cu asta trebuie să merg înainte”

0
268

Pe cântăreața Ami am găsit-o într-un parc din Capitală pe când își făcea exercițiile zilnice. La silueta ei ne așteptam să o găsim într-un restaurant, încercând să pună câteva kilograme în plus. Artista însă ne-a declarat că în timp ce pentru multe femei greutatea de 46 de kilograme înseamnă idealul absolut, pentru ea este teroarea maximă.

Cântăreața AmiCântăreața Ami

Din pricina înălțimii sale, Ami nu-și prea permite să depășească 40 de kilograme cu mult. O greutate foarte mică, mai ales pentru cele care se tot chinuie să țină diete, însă artista ne asigură că nu și pentru ea.

„Îmi place foarte mult să alerg în natură și să fac sport. De multe ori nu prea apuc pentru că timpul nu-mi prea permite asta, dar încerc să mă mențin”, a declarat Ami pentru Libertatea, completând că s-a apucat serios de sport după ce, în urmă cu câțiva ani, reușise să pună câteva kilograme în plus, surplus care nu se vedea tocmai bine.

„În urmă cu cinci-șase ani am fost ceva mai plinuță. Bine pentru înălțimea mea erau mult 46 de kilograme. Acum cântăresc undeva la 41 de kilograme. Știu că sună un pic ciudat 41 de kilograme, dar am ajuns la greutatea pe care mi-am dorit-o și mă simt foarte bine așa. Nu vreau să slăbesc, vreau doar să mă mențin”, ne-a mai povestit cântăreața.

Cântăreața Ami

 

Cântăreața Ami își găsește haine doar de la raionul pentru copii și poartă 34 la picior

Solista s-a obișnuit cu silueta ei, dar și cu faptul că este mignionă și recunoaște că a învățat foarte bine raioanele cu hainele pentru copii, de unde se aprovizionează de fiecare dată. Atunci când este nevoită să meargă la evenimente sau să-și facă ținutele de scenă, Ami apelează la designeri. „Îmi iau și haine de la copii, recunosc. Majoritatea, să fiu sinceră. Îmi fac haine și la comandă, inclusiv încălțăminte. Cu greu apelez la designeri de reume. La pantofi eu port 34-35 și este foarte dificil să găsesc. Mereu umblu după magazine sau îmi fac la comandă. Acum mi-am găsit pe cineva care îmi face la comandă și nu mai am probleme pe partea asta. E dificil, dar acum ce să fac. Asta sunt, cu asta trebuie să merg înainte”, ne-a mai spus cântăreața.

FOTO: Gabriel Pătruț

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments