Atentat în Piața de Crăciun din Berlin. O vedetă de la noi a fost la târgul din capitala germană chiar în ziua tragediei

0
140

Atentat în Piața de Crăciun din Berlin. Dansatoarea Jasmine a fost în locul tragediei cu doar câteva ore înainte de atacul sângeros.

 

Luni seară, un camion de 20 de tone, cu numere de înmatriculare de Polonia, care transporta oţel, a intrat în mulțime la Berlin. 12 pesoane au murit și 48 au fost rănite, în Piața de Crăciun de la Berlin, în apropiere de Biserica Kaiser Wilhelm Memorial.

 

Incidentul seamănă cu atentatul de la Nisa din 14 iulie, când un camion a intrat în mulţimea care se plimba pe stradă şi sărbătorea Ziua Naţională a Franţei. 86 de persoane au fost ucise.

 

 

Atentat în Piața de Crăciun din Berlin. Jasmine, la locul tragediei cu doar câteva ore înainte

 

 

Atentat în Piața de Crăciun din Berlin. Jasmine, la locul tragediei cu doar câteva ore înainte

Atentat în Piața de Crăciun din Berlin. Jasmine, la locul tragediei cu doar câteva ore înainte

Dansatoarea Jasmine a s-a aflat la târgul de Crăciun de la Berlin chiar luni, 19 decembrie, ziua în care a avut loc cumplitul atentat.

„Este incredibil şi trist, îi mulţumesc lui Dumnezeu. Am fost acolo pe la ora 5, înaine să plec la aeroport să iau câteva cadouri. Locul a fost absolut superb, e o atmosferă tare plăcută acolo, dar iată ce schimbătoare e viaţa. Este o şosea unde sunt amplasate nişte căsuţe şi tot felul de bunătăţuri.

Poţi să circuli pe acolo şi cu maşina, dar nu cu tirul. Sper din tot sufletul să nu aflăm veşti triste despre ai noştrii. Eu am fost după-amiază, dacă nu eram la Bucureşti cu siguranţă aş fi fost acolo. Am pielea zgribulită pe mine, îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine”, a povestit Jasmine la emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments