Cea mai mare dramă din viața lui Briggite Sfăt. „Am vrut să-l pup, dar era rece, rece ca gheața”

0
155

Cea mai mare dramă din viaţa lui Brigitte Sfăt. Vedeta a vorbit despre moartea primului ei soţ, în urmă cu 14 ani, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Brigitte Sfăt este căsătorită în prezent cu fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase. Are o familie şi tot ce şi-ar putea dori o femeie, dar cu toate acestea traumele din trecut au marcat-o pe viaţă.

 

 

 

Cea mai mare dramă din viaţa lui Briggite Sfăt: moartea primului ei soţ, Tavi

 

 

 

În urmă cu 14 ani, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Brigitte Sfăt a trăit cele mai cumplite momente din viaţa ei. Şi-a găsit primul soţ, Tavi, mort în casă.

„Acum 14 ani, într-o blestemată dimineaţă de joi, cu cinci zile înainte de Crăciun, am plecat de lânga el doar o jumătate de oră, pentru a-i servi micul dejun fiului nostru Robert, atunci în vârstă de nici doi ani. M-am întors oprimistă şi fericită căci urma să cumpărăm în dimineaţa acelei zile bradul, deoarece cu o seară înainte am cumpărat împreună tot felul de globuri şi ornamente pentru casa noastră dragă, în care nu ne mutasem nici măcar de un an. Urma să fie primul nostru Crăciun, în căsuţa nostră mult visată, ca o familie fericită, noi trei…aveam chiar şi şemineu…. abia aşteptam….

Dar, întorcându-mă în camera noastră, l-am găsit foarte liniştit, cu ochii aţintiţi spre tavan, parcă cuprins de nişte gânduri de care nu mai putea să se rupă… Am intrat cu Robi, fiul nostru, care s-a oprit subit în faţa patului. Ciudat, de obicei sărea vesel pentru a-l trezi el primul. Ceva nu era în regulă! De ce avea pe obraz şi pe picioare pete vişinii? Când i-au apărut şi de ce eu le-am observat abia azi dimineaţă? Adică acum? L-am strigat, l-am întrebat de ce are petele alea? Ce i s-a întâmplat? Dar el se încăpăţâna să stea pe gânduri, cufundat în cine ştie ce subiect mai important decât să mă audă….

Ştiu că în ultima vreme era foarte stresat, avea probleme la una dintre discoteci, chiar fusese avertizat să aibă de grijă căci unul dintre managerii lui tranzacţiona tot felul de substanţe (şi în ziua de azi interzise)…. Abia deschisese de nici o lună acel club, Ramses, şi deja unul dintre oamenii de încredere, pe care îl lăsase să se ocupe de tot, avea semnale că îl distrugea pe ascuns… Dar, oricum, Tavi, soţul meu mi-a promis că indiferent de ce se va întâmpla, va lăsa problemele de la muncă la uşa casei, şi nu va lăsa nimic să ne distrugă atenţia unul faţă de altul…. Deci, primul meu impuls a fost să mă supăr….

Prea multe gânduri! Nici nu m-a auzit! Apoi, am vrut să-l pup, dar ceea ce m-a şocat, a fost că era rece, rece ca gheaţa. Un fior rece m-a cuprins şi pe mine! Am simţit că tavanul se prăbuşeşte pe noi, cu toată greutatea lui, cu un ultim efort, am încercat să-i fac respiraţie gură la gură… M-am prăbuşit…. picioarele nu mai voiau să mă asculte…, am încercat să formez la secretara soţului meu, dar gura mi-era încleştată, am bolborosit ceva, nu puteam să-mi simt limba, parcă avea 10 kg…

Doamne! Te rog! Fă să fie Tavi bine! Te rog Doamne. Când mi-au revenit puţin puterile, am sunat 112, am cerut o salvare la adresa casei noastre , am luat copilul, şi în pijamale, am ieşit în faţa casei. Ningea. O plapumă mare de omăt acoperise în noaptea ce tocmai trecuse tot pământul. Era atât de frig. Doamne! Dar ce fac eu cu Robi în faţa casei doar într-o pijama de satin? Alerg din nou în casă, unde găsesc pe un cuier o blană roşie, cu care încerc să acopar cât de cât copilul.

Ajutor! Ajutor! Un strigăt disperat, pe câmpul gol şi pustiu doar cu un vecin prea departe să mă audă, copilul ghemuit speriat la pieptul meu, aproape sufocat de greutatea blănii ecologice, şi douăzeci de minute de agonie. Prea nouă zona, pentru situaţii disperate ca aceasta…. atât am putut gândi….

Şi restul, e doar calvar…. toţi ştiti …. e greu să fii femeie într-o lume a bărbaţilor, fără o mână protectoare, un sprijin puternic cum era el…. Am fost fericită, cu el…. am iubit şi am fost iubită…. poate nu am ştiut să arăt…destul. De atunci, am fost lovită şi m-am ridicat! Din nou lovita. Dar nu mi se potriveşte mie poziţia căzut la pământ. Pe cât el m-a respectat de mult, pe atât de mult am cunoscut apoi umilinţa. Dar am învăţat să ţin fruntea sus. Să lupt. Pentru el. Fiul meu. Copiii mei.

Domnul să îl binecuvânteze cu ceea ce merită pe acel manager. Care a ştiut să se transforme din infractor, dealer, consumator, în victima. Acuzându-mă pe mine, pentru a-şi ascunde faptele demne de puşcărie! Aştept şi acum dreptatea Domnului. Ştiu că Tavi, din cer, aşteapta şi el!”, a povestit Briggite Sfăt pe pagina sa de pe un site de socializare.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments