Cu Misha cea tunată toți vor să o facă lată

0
710

Vedeta rubricii din această săptămână îşi spune Misha şi nu este nimeni alta decât sora protagonistei din numărul trecut, sexy asistenta socială Alexandra Apopei. Spre deosebire de sora ei mai mică, Misha a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. Diferențele se observă comparând pozele de prin 2013 cu altele mai recente.

După recarosarea facială a urmat şi o cosmetizare a profilului de Facebook, pozele cu citate profunde şi animăluţe simpatice fiind înlocuite de poze în care îşi promoveaza „marfa nouă”. Cu arsenalul pregătit, diva şi-a început periplul prin cluburile şi restaurantele de fiţe ale Iaşului.

Tânăra nu poate trece pe lângă o oglindă fără să ”se tragă în poză” pentru a-şi etala ţinutele, care ar face-o până şi pe Iulia Albu să-şi jumulească găina.

GALERIE FOTO

      

Vacanțe de lux pe yacht

Miile de fani și fane de pe Facebook se pare că abia așteaptă vara, pentru a băli tastaturile, admirând  pozele cu trupul dezgolit, rumenit și bine lucrat la sală al Mishei cea tunată. Sirena arată tot în instantaneele postate de pe marginea piscinelor exclusiviste și din locații de vacanță exotice , tolănită pe puntea unui yacht.

Botoasa cu picioare lungi merge în vacanțe de lux, frecventează negreșit crâșmele de fițe, își cumpără hăinuțe scumpe, își face „rinoceroplastie” și conduce un „bemveu full de full”. Dar de unde bani? Sora mai mică își câștigă bănuții de la DGASPC, unde supraveghează campionatele de Counter Strike în rețea ale copilașilor… Dar, Misha? Gurile rele spun că duduța își câștigă pâinea din fața calculatorului, a camerei web, mai exact. Nu știm, nu ne băgăm…

Andrei VILICHE

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments