EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel și-a făcut meniul cu doctorul. Crăciun cu restricții, dar… cu pălincă!

0
82

Alexandru Arșinel va avea masa plină de Crăciun, dar nu se va atinge totuși de preparatele mai grele, din porc, decât cât să le simtă gustul. Pe masă va avea însă preparate convenite cu medicul curant.

Alexandru Arșinel a avut de tras și în acest an, din cauza problemelor de sănătate. Actorul s-a operat de mai multe ori la coloană și a avut nevoie de recuperare.

alexandru_arsinel_2.jpg

În plus, acesta a fost supus, în urmă cu câțiva ani, și unui transplant de rinichi, motiv pentru care trebuie să aibă mare grijă de sănătatea sa. Pe care a cam neglijat-o, după cum el însuși mărturisește, dat fiind faptul că, uneori, a trecut peste regimul pe care trebuie să-l țină. Cum sărbătorile bat la ușă, Arșinel știe deja, în principiu, cam ce va avea pe masa de Crăciun. Și e bucuros că și de data aceasta, va avea, la cabana sa din Sinaia, toată familia aproape, chiar dacă soția sa se confruntă și ea cu anumite probleme de sănătate.

”E o preocupare plăcută să gătim, pentru sărbători. Dacă nu ne ies anumite rețete, ne mai consultăm și pe telefon, cu prietenii. O să mănânc tot ce e gras, dar important este să nu exagerez. Dar o pălincă tot beau, iar o bucățică de slănină tot mâncăm. Mai puțin porc. Curcanul va fi la modă. O să avem piftie de cocoș, ciorba de potroace va fi de curcan. Și sarmalele la fel. Înaintea Crăciunului, vom avea însă și serbarea noastră, cu colectivul teatrului, cu cadouri, ca-n fiecare an”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

An plin cu probleme de sănătate

Actorul a suferit, în urmă cu mai bine de două luni, a cincea operație la coloană, peste care a trecut cu bine. Motiv pentru care, după doar trei săptămâni de recuperare, acesta s-a întors la muncă. Problemele nu-l ocolesc însă nici acum. Asta pentru că soția sa se resimte în urma unui hematom la cap și are nevoie de îngrijiri.

”Pot spune doar că mă apropii de o anumită normalitate. Dar se adună foarte multe junghiuri. Nu prea am timp să mă menajez. Familia e formată din două persoane. Soția are și ea probleme, și e normal să ne ajutăm”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

Actorul se poate declara însă un norcos, asta pentru că are cine să-i ajute, ”la bătrânețe”.

”Nurorile sunt cele care mai gătesc. Copiii au foarte mare grijă de noi”, a adăugat acesta.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments