EXCLUSIV/ Antonia a luat o decizie neașteptată la nici două săptămâni de când a născut. S-a întors la… muncă!

0
79

Antonia a luat o decizie neașteptată, după ce a născut, recent: a intrat în studiou să scoată o piesă nouă, de a cărei lansare se ocupă!

A născut în urmă cu nici două săptămâni, prin cezariană. Cu toate acestea este cât se poate de activă. Antonia a luat o decizie neașteptată, chiar dacă are acasă are un bebeluș de doar câteva zile. Ea a trecut pe la studio, pentru a pune la punct lansarea unei noi piese. Este vorba de o melodie cu care vrea să dea lovitura anul viitor.

antonia2

Acasă beneficiază de tot sprijinul necesar pentru a-și crește și cel de-al doilea băiețel pe care-l are cu Alex Velea, iar faptul că a devenit din nou mamă nu constituie un impediment. Din acest motiv, artista are de gând să se întoarcă destul de repede și pe scenă, motiv pentru care ea pregătește deja acest moment.

Pe scenă, din februarie

Nu o va face însă mai devreme de anul nou. Asta pentru că-și dorește totuși ca măcar de sărbători să se poată bucura de familia ei și de noul membru al acesteia, Ackim Alexandru. Antonia ar urma să-și reia activitatea muzicală în luna februarie, sau chiar mai devreme, în cazul în care ar primi vreun job greu de refuzat din punct de vedere financiar. Greu de crezut însă, dat fiind faptul că luna ianuarie este una dintre cele mai sărace, în concerte. Atunci majoritatea artiștilor preferă să plece în vacanță, peste hotare, pentru a se întoarce cu forțe proaspete.

CITEȘTE ȘI:

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments