EXCLUSIV/ Carmen Șerban, între manele și credință neclintită. 4 Împărtășanii și 4 sfințiri de casă pe an

0
299

Vedetă incontestabilă a muzicii de petrecere, Carmen Șerban n-a lipisit de la nici o cântare cu ștaif din ultimii 25 de ani. A avut parte de momente când s-a lovit de talazurile vieții dar și vremuri când a fost îngropată în bancnote la modul propriu. Și totuși, de necrezut pentru solista care a inventat manelele, bucuria și necazul le-a primit mereu cu capul plecat, cu smerenie în fața lui Dumnezeu.

serban2Fără a fi habotnică, chiar dacă petrece mult timp pe la biserici, solista nu găsește nimic rușinos în a-și declara iubirea pentru credință. ”Eu, ca orice om, îmi încarc „bateriile” doar folosind legatura directă cu sursa care l-a creat, Dumnezeu. Pentru curățarea interiorului, a sufletului, omul trebuie ca sa practice credința, mai concret, să participe la slujbele Sfântului Maslu și la Sfânta Liturghie. Nu m-am gândit vreodată să mă călugăresc. Sunt doar un om conștient de faptul că Dumnezeu este sursa care m-a creat și mi-a dat viață. Este extrem de important ca omul sa  se spovedească si sa primească Sfânta Împărtășanie, de cel putin 4 ori pe an”, răspunde solista celor curioși privind desele sale vizite la biserică.

”De ce am tendința sa vorbesc și altora despre importanța lui Dumnezeu? Căci, prin practicarea credinței, ne putem vindeca de orice boală si putem rezolva probleme de orice fel, cum ar fi cele financiare, profesionale, comunicarea cu ceilalți, etc. Cine încearcă, poate afla!”, crede interpreta lângă care s-a lansat Adrian Minune, în anii de după ‘89.

În primul interviu despre credința sa, Carmen Șerban, în vârstă de 45 de ani, îi sfătuiește pe toți cei care vor să simtă atingerea divină că e foarte  important să-ți sfințească de minim 4 ori pe an casa, la schimbarea anotimpurilor. ”Vorbesc oricând cu plăcere despre acest subiect. Și cânt cu plăcere. Am scos și un album cu muzică creștină, de colinde- ”Cadoul visat””.

carmen-serban

CITEȘTE ȘI:

A slăbit spectaculos, iar acum dezvăluie secretul. Cum a scăpat Carmen Şerban de kilogramele în plus


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments