EXCLUSIV De 1 Decembrie, Ianna Novac lansează un cadou muzical potrivit sărbătorii

0
150

Ianna Novac propune un frumos cadou muzical special înregistrat pentru Ziua națională a României, o premieră muzicală potrivită acestei sărbători.

ianna-novacEste vorba de o adaptare a câtorva din cele mai frumoase melodii populare din folclor intitulată ”Cine iubește și lasă/Săracă inima me”, o producție muzicală spectaculoasă a cărei premieră este găzduită de Libertatea.ro, în care vocea calda a sopranei se îmbină armonios cu orchestrația clasică pe ritmuri moderne realizata de Daniel Alexandrescu.

Născută în Basarabia dar stabilită în România, soprana, singura voce adevărată care a trecut prin întreaga istorie a trupei feminine A.S.I.A., se dovedește, prin acest gest muzical, mai patrioată decât mulți din branșa muzicală. Artista este căsătorită cu cu fostul ei profesor de muzică, tenorul Octavian Dobrotă, din grupul masculin Distinto și s-a remarcat prin mai multe concepte muzicale inedite de pop-opera.

ianna-novac

Soprana Ianna Novac deja a obișnuit publicul român ca, în fiecare an, de 1 Decembrie, să ofere un cadou muzical. „Sunt fericita să pot oferi în dar această versiune proprie a acestor piese românești superbe ca „Cine iubeste și lasă”,”Saracă inima mea” și ”Balada lui Ciprian Porumbescu”.Este darul meu pentru români și mă voi strădui să păstrez această tradiție an de an”.

„>

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments