EXCLUSIV/ Dorian Popa, implant de 4.000 de fire de păr pe cap și pe față. A petrecut 7 ore pe masa de operații a eteticianului

0
761

La doar 28 de ani, cântărețul a simțit nevoia să-și trateze cheliile în cabinetul medicului estetician. Dorian Popa a fost supus unui implant de 4.000 de fire de păr, atât la nivelul feței cât și al scalpului.

 

Dorian Popa a intrat în operație la ora 9 și a ieșit șapte ore mai târziu. Din câte se pare, artistul și-a tratat un complex mai vechi lăsându-se supus unui implant de 4.000 de fire de păr recoltate de pe ceafă și repoziționate pe față – deasupra tâmplelor, în zona mustății și, cele mai multe, în zona bărbii. Acesta le-ar fi mărturisit celor din echipa medicală faptul că de mic s-a simțit frustrat că nu are barbă consistentă și că ani de zile s-a ras în răspăr rugându-se să se îndesească. Un motiv suficient de bun ca să apeleze la medicul estetician pentru tratarea complexului.

”Intervenția a durat 7 ore, i-au fost implantate 4.000 de fire de păr cu ustensile extrem de mici, care nu au lăsat urme vizibile și nu a fost ras pe cap pentru intervenție. A plecat imediat după, exact așa cum a venit, pe picioarele lui, la volanul mașinii lui”, ne-a povestit medicul Felix Popescu, cel pe mâna căruia Popa și-a lăsat pilozitatea.

Dorian Popa își face implant de păr: Primele imagini de la clinică

Dorian Popa își face implant de păr: Primele imagini de la clinică

 

Dorian Popa, implant de 4.000 de fire de păr, care i-a inspirat iubita

Ca în orice altă situație, Dorian Popa a fost însoțit la cabinetul medical de iubita lui. Inspirată de procedura care a dus la rezolvarea problemelor partenerului ei, Claudia a decis să o testeze pe propria piele. Pielea din zona sprâncenelor, unde își dorește un implant. Acesata s-a programat deja pentru luna ianuarie, când va reveni la medicul estetician în calitate de pacientă.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments