EXCLUSIV / Iustinian Ghiță, fostul câștigător de la Big Brother, s-a făcut artist tatuator. Face carieră în Germania

0
97

În 2004, a reușit să se impună la emisiunea Big Brother și a câștigat marele premiu de 75.000 de euro. Iustinian Ghiță, fostul câștigător de la Big Brother și-a încercat norocul în afaceri în domeniul turismului, însă fără succes, apoi a plecat în Germania unde s-a reprofilat.

ghita iustinian

În urmă cu 12 ani, Iustinian Ghiță cucerea inimile telespectaorilor și lua marele premiu al emisiunii Big Brother. Deși era pe val, tânărul a preferat să părăsească România și să se mute în Germania. Acolo el și-a deschi un atelier de pictură și, o perioadă lungă de timp a avut succes în rândul iubitorulo de frumos. Nemții i-au apreciat tablourile și cumpărau creațiile lui cu prețuri începând de la 350 de euro. Încet, dar sigur, Iustin și-a transformat pasiunea pentru pictură în carieră. Așa cum se prea bine știe, în ziua de azi, indiferent de țară, nu se poate trăi boierește din arta decât dacă tablourile se ridică la sute de mii de euro. Conștient totuși că nu este nici Picasso, nici Van Gogh, Iustin a decis să-și îndrepte talentul către alte arii.

tatuaj iustinian

Iustinian Ghiță, fostul câștigător de la Big Brother, are succes în Germania

Fostul câștigător și-a focalizat atenția către un altfel de artă, așa că picturile lui spectaculoase le-a transformat în tatuaje. Dat fiind faptul că tatuajele artistice sunt la mare căutare, Ghiță s-a îndreptat spre o zonă mai comercială. Bărbatul a vrut să profite de pe urma talentului pe care l-a moștenit de la tatăl său.

iustin big brother

„Nu am studiat cu nimeni și la nicio școală de pictură. Sunt doar moștenitorul unei gene, a tatălui meu, pictor de biserică. Asta este școala mea…De cum am deschis ochii am văzut îngeri pictați și am vrut și eu să fiu unul. Când eram mai mic mâncam pene să-mi crească aripi. Cum nu mi-au crescut, am început să desenez, să fiu măcar ca tata…”, a spus Iustinian.

 

 

 

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments