EXCLUSIV/ Nicole Cherry și-a înfuriat fanii. „Te transformi într-o ….”

0
1852

Nici nu a împlinit bine 18 ani că Nicole Cherry a început să-și schimbe atitudinea, asta spre disperarea fanilor. Nicole Cherry și-a înfuriat fanii cu ultimele ei fotografii și filmulețe. Aceștia sunt indignați că artista și-a pierdut din inocență și că acum vrea să pozeze în divă sexy.

nicole cherry

Imediat după ce a devenit majoră, Nicole Cherry și-a schimbat complet atitudinea de puștoaică și s-a tranformat brusc într-o adolescentă sexy. Fanii au taxat-o imediat și au început să catalogheze drept o femeie ușoară, care a uitat de muzică și are alte activități. Prietenii virtuali au acuzat-o că a început să poarte fuste din ce în ce mai scurte, că se machiază stident și că își vopsește unchiile cât mai fistichiu. Aceștia îi cer să nu mai posteze filmulețe în care dansează lasciv și își arată formele, ci o roagă să revină la aceeași imagine cool pe care a avut-o până de curând.

nicole cherry fani 1nicole cherry fani

Nicole Cherry și-a înfuriat fanii care au început să-i vorbească urât

Cei mai mulți dintre critici și-au arătat nemulțumirea prin comentarii lăsate pe site-urile de socializare unde îi cer lui Nicole să nu se transforme într-o femeie ușoară și să revină la imaginea pe care o afișa atunci când s-a lansat în muzică. Printre cârcotași se află însă și susținători, care sunt de părere că Cherry s-a transformat într-o femeie frumoasă și că are tot dreptul să-și expună corpul. Cu toate acestea, cei mai mulți susțin că nu mai recunosc pe Nicole în acest nou look și că tot farmecul ei este acela că poza într-o puștoaică timidă pasionată doar de muzică.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments