EXCLUSIV / Pepe nu își mai serbează ziua de nume. Fetele lui au prioritate!

0
264

De când a devenit tată, iar fetele sale au mai și crescut puțin, Pepe nu își mai serbează ziua de nume. Fetele lui au prioritate. Asta pentru că, tot atunci vine și… Moș Nicolae și disctracția nu mai este a lui.

Pepe a renunțat să-și serbeze onomastica. Pe lângă faptul că mâine va fi cam toată ziua la filmări, artistul trebuie să-și ia în serios rolul de… Moș Nicolae.

Pepe a renunțat

Acum Ionuț Nicolae Pascu sare deja două fetițe care i-au făcut lista cu darurile pe care și le-ar dori în ghetuțe. Mai ales Rosa, care i-a dat și o scrisorică!

”Vrea fructe si jucării, ce a învățat ea pe la grădiniță”, ne-a spus artistul.

Dar, pentru a primi ceea ce-și dorește, micuța trebuie la rându-i să-și asculte părinții. Iar în această seară, e musai să stea cumințică în camera sa și să-și lase ghetuțele la fereastră, gata pregătite și curățate.

Păcălit să rămână în cameră

”Asa ne păcăleau și pe noi când eram mici. Trebuia să nu ne mișcăm din dormitor pentru că altfel îl speriam pe Moș Nicolae și nu mai venea. Puneam ghetele la geam, după ce le curățam. Niciodată nu am primit nuielușă”, ne-a mai spus Pepe, semn că a fost un copil cuminte, care nu a ieșit din cuvântul părinților.

Cum artistul nu va avea însă prea mult timp pentru cumpărături, asta și pentru că ieri a avut concert tocmai în Serbia, sarcina cadourilor a picat pe Raluca, soția sa.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments