Gala Critics’ Choice Awards | Musicalul „La La Land” a fost marele câștigător. GALERIE FOTO

0
175

Gala Critics’ Choice Awards 2016 și-a desemnat câștigătorii, în cadrul unui eveniment organizat în Los Angeles. Musicalul “La la Land” a fost cel mai apreciat, reușind să se impună la opt categorii, relatează Variety.com.

Pelicula, regizată de Damien Chazelle, cu Ryan Gosling şi Emma Stone în rolurile principale, a fost desemnată câştigătoare la categoriile ”cel mai bun film”, ”cel mai bun regizor”, ”cea mai bună imagine”, ”cel mai bun design de producţie”, ”cel mai bun montaj”, ”cea mai bună coloană sonoră”, ”cel mai bun cântec” şi ”cel mai bun scenariu original”.

Filmul ”La La Land”, un musical despre o actriţă debutantă şi un muzician de jazz care se îndrăgostesc în timp ce încearcă să aibă succes la Hollywood, este considerat un favorit la Oscarurile din 2017, iar criticii de cinema au lăudat interpretările celor doi protagonişti ai peliculei, Emma Stone şi Ryan Gosling.

Natalie Portman s-a impus la categoria ”cea mai bună actriţă” cu rolul interpretat în drama ”Jackie”, iar Casey Affleck a triumfat la categoria ”cel mai bun actor” graţie interpretării sale din filmul ”Manchester by the Sea”.

Canadianul Ryan Reynolds a fost recompensat cu trofeul Entertainer of the Year şi s-a impus, de asemenea, la categoria ”cel mai bun actor dintr-o comedie” pentru rolul din ”Deadpool”. Acelaşi film a câştigat premiul aferent categoriei ”cel mai bun film de comedie”.

La categoria ”cel mai bun actor în rol secundar” a fost desemnat câştigător Mahershala Ali, pentru evoluţia sa din filmul ”Moonlight”. La categoria “cea mai bună actriţă în rol secundar” a triumfat Viola Davis graţie interpretării din pelicula ”Fences”.

Filmul ”Moonlight” s-a mai impus la categoria ”cea mai bună distribuţie”. Cel mai bun film de animaţie a fost desemnat lungmetrajul ”Zootopia”, iar la categoria ”cel mai bun film străin” s-a impus pelicula franceză ”Elle”.

La gala Critics’ Choice Awards au fost atribuite trofee şi în domeniul producţiilor de televiziune.  Astfel, Game of Thrones” a fost desemnat ”cel mai bun serial dramatic”, în timp ce ”Sillicon Valley” s-a impus la categoria ”cel mai bun serial de comedie”.

Bob Odenkirk a câștigat la categoria ”cel mai bun actor dintr-un serial dramatic” graţie rolului interpretat în producţia TV ”Better Call Saul”. Evan Rachel Wood a fost premiat la categoria cea mai bună actriţă dintr-un serial dramatic, pentru interpretarea din serialul ”Westworld”.

Cei mai buni actori din seriale de comedie au fost desemnaţi Kate McKinnon şi Donald Glover pentru evoluţiile lor din ”Saturday Night Live” respectiv ”Atlanta”.  Cel mai bun talk-show a fost desemnat ”The Late Late Show with James Corden”, difuzat de CBS.

Alec Baldwin a triumfat la categoria ”cel mai bun actor invitat într-un serial de comedie” pentru evoluţia sa din emisiunea de satiră ”Saturday Night Live” în care îl interpretează pe Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite. Rolul a fost aspru criticat de Donald Trump, care a afirmat că este complet nemulțumit de modalitatea în care Alec Baldwin îl imită.

 

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments