Liga 1: FC Steaua – Pandurii Targu Jiu 3-1/ Steaua revine pe primul loc in clasament

0
85
FC Steaua s-a impus fara emotii in partida de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, scor 3-1, si revine pe primul loc in clasament. Echipa lui Laurentiu Reghecampf se afla la un punct distanta de Viitorul, ocupanta pozitiei secunde. Meciul a facut parte din etapa cu numarul XIX din Liga 1 la fotbal.

Enache a deschis scorul pentru Steaua in minutul 20, cu un sut din interiorul careului, la coltul lung, dupa o pasa a lui Man. Gorjenii au restabilit egalitatea 13 minute mai tarziu, la capatul unei actiuni plecate de la o greseala a lui Tamas. Herea l-a invins pe Nita, cu un sut de la 12 metri.

Dupa pauza, Pintilii (51′) a readus-o pe Steaua in avantaj. Mijlocasul ros-albastrilor a fost servit perfect de De Amorim si a inscris cu un sut superb, sub bara. La doua minute distanta, Cristi Balaj a dictat lovitura de la 11 metri pentru echipa lui Laurentiu Reghecampf, dupa un fault al lui Brinzan asupra lui Momcilovic.

Enache a transformat lovitura de pedeapsa si a inchis tabela in minutul 54 al partidei de pe Arena Nationala.

In urma acestui rezultat, Steaua revine pe prima pozitie in Liga 1, cu 37 de puncte, in timp ce Pandurii ocupa locul 8, cu 24 de puncte, la o distanta de cinci lungimi fata de Dinamo, prima echipa aflata pe loc de play-off.

Echipele:

FC Steaua: Stancioiu – Tamas (Achim ’46), Moke, Alin Tosca, Momcilovici – Pintilii (Jakolis ’73), Ovidiu Popescu – Enache, Man, Boldrin (Bourceanu ’46) – De Amorim. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Pandurii Targu Jiu: Stanca – Ungurusan, Mrzljak, Pitian (Parcalabu ’70), Brinzan (Trifu ’73) – Rauta, Sanmartean – Antal (Hlistei ’22), Voiculet, Herea – Tucudean. Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonas galben: Pintilii ’47

Arbitri: Cristian Balaj – Mircea Orbulet, Marius Nicoara – Marcel Birsan

S-au mai disputat duminica:

ASA Targu Mures – FC Botosani 2-0
Voluntari – Astra 1-2

Liga 1, clasament in timp real:

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments