Mama Ancăi Serea a furat pentru fiica ei. A luat din balconul vecinului

0
187

Mama Ancăi Serea a furat pentru fiica ei. Vedeta și cea care i-a dat viață au fost invitate în platoul unei emisiuni de la Kanal D, unde au făcut dezvăluiri din trecut.

Anca Serea  are o relație cu totul specială cu mama ei, împreună cu care a fost prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

Anca Srerea și mama sa, în platoul unei emisiuni, stau pe canapea și vorbesc la microfon

Anca Serea și mama sa

Mama Ancăi Serea a furat pentru fiica ei: a luat măsline din balconul vecinului.

 

Anca Srerea și mama sa, în platoul unei emisiuni, stau pe canapea și vorbesc la microfon

Anca Serea și mama sa

Mama Ancăi Serea a povestit că a trecut prin momente dificile în viață: și-a tăiat părul după ce a trecut printr-o despărțire și chiar a ajuns să fure de la vecini atunci când celebra ei fiică a poftit la… măsline.

„M-am tuns… treceam printr-o perioadă nefastă atunci, eram proaspăt separată atunci, de soțul meu, și am simțit nevoia de o schimbare. într-adevăr simți nevoia de o schimbare, și atunci m-am gândit să mă tund. M-am ridicat destul de repede de jos pentru că trebuia să mă ridic. Erau copiii și trebuia să mergem în același ritm ca până atunci. E bine să știi să renunți la timp și cu eleganță”, a spus mama vedetei de televiziune.

„Pe vremuri se simțea copilăria mult mai mult decât se simte astăzi. Astăzi, copii sunt prinși de tehnologie, îi vezi cu tableta… „, a adăugat ea.

Ea a povestit și cum a fost nevoită să  fure dintr-un balcon, atunci când fiica sa, copil fiind, a poftit la măsline.

„Într-o vacanță ne-am dus la Felix. Toate bune și frumoase, mâncarea foarte bună și, într-o după-amiază, am ieșit pe balcon și când ne-am uitat în balconul vecinului avea un borcan mare cu măsline. Anca a început să spună că vrea măsline, vrea măsline, vrea măsline și… m-am uitat în dreapta, m-am uitat în stânga, am pășit peste balcon, am luat o mână de măsline și am venit. Cred că era pe la etajul 2-3. Mi-am cerut iertare la Cel de Sus și am furat măsline”, a dezvăluit mama Ancăi Serea.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments