Mihaela Borcea vrea să petreacă sărbătorile cu fostul soț. Ce spune Valentina Pelinel

0
398

Mihaela Borcea vrea să petreacă sărbătorile cu fostul soț și speră ca starea lui de sănătate să fie una bună. Deși au divorțat în urmă cu ceva timp, cei doi au rămas în relații bune. De asemenea, și Valentina Pelinel, actuala iubită a fostului acționar de la Dinamo, speră ca acesta să fie alături de ea de Crăciun.

Mihaela Borcea vrea să petreacă sărbătorile cu fostul so. Femeia de afaceri și Valentina au fost invitate ziele trecute la un eveniment monden, unde fiecare dintre ele a făcut declarații interesante despre Cristi.

Mihaela Borcea vrea să petreacă sărbătorile cu fostul soț

Mihaela Borcea vrea să petreacă sărbătorile cu fostul soț…la fel și Valentina

„Eu am venit cu fetiţa mea, e prima oară când iese. E sensibilă. Fetiţa mea este modestă şi, ca şi mama ei, o să vedem ce impact va avea asupra ei. Cristi, din păcate nu stă foarte bine la capitolul sănătate şi asta se vede pentru că a avut foarte multe greutăţi şi probleme în ultima perioadă. Noi, familia îl sprijinim, sperăm ca de Crăciun să fie alături de noi”, a spus Mihaela Borcea într-un interviu la Antena 1.

Pe de altă parte, Valentina Pelinel a recunoscut în sfârșit relația cu Borcea. „Am obosit deja până la ora asta. Ziua mea am petrecut-o în familie, alături de prieteni apropiaţi. Am primit multe cadouri şi de la prieteni şi de la familie, şi de la tati. El este un om foarte puternic, nu este o situaţie uşoară. Noi suntem alături de el. E normal să ne facem griji, dar are şi o inimă puternică plină de iubire”, a spus Valentina Pelinel. Deși au fost prezente la același eveniment, cele două femei nu au stat de vorbă.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments