Mihaela Rădulescu, sexy cu lenjeria intimă la vedere. Așa a venit la o cursă de-a iubitului ei

0
390

Mihaela Rădulescu, sexy cu lenjeria intimă la vedere, la o cursă de mașini a iubitului ei. Felix a făcut imaginea publică, alături de care a scris un mesaj ce demonstrează clar cât de mult o iubește pe vedeta tv.

Mihaela Rădulescu, sexy cu lenjeria intimă la vedere, într-o rochie lungă din dantelă. „Uitați cursa mea de 12 ore din Bathurst Australia 2015. Mașină și iubită sexy! Nu sunt sigur de crocodil!”, a scris Felix în dreptul fotografiei.

Mihaela Rădulescu, sexy cu lenjeria intimă la vedere.

Mihaela Rădulescu, sexy cu lenjeria intimă la vedere, de dragul iubitului

Cursa a avut loc anul trecut, însă Felix a făcut imaginea publică abia acum, spre încântarea fanilor care le admiră relația de iubire. Cei doi sunt împreuna de doi ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri.

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj iubitului ei, Felix Baumgartner, la împlinirea a patru ani de la saltul de la 39.000 de metri altitudine. Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Felix. Vedeta nu ratează nici o ocazie să arate cât de mândră este de iubitul ei, așa că nu putea rata acest moment. ”Sunt mândră să-ți fac micul deju și să-ți calc cămășile, eroul meu. M-aș bucura să găsiți timp să vedeți acest film realizat de BBC. Nu e doar despre Felix si saltul lui, ci despre drumul pana la succes, pana la implinirea totala a unui vis, cu toate piedicile, greutatile si riscurile de pe parcurs…”, a scris Mihaela Rădulescu, alături de un film cu saltul lui Felix.

 


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments