Mihai Onilă, lovit în credință. Mesajul pe care l-a primit

0
199

Mihai Onilă, lovit în credință. După ce a publicat un mesaj religios pe pagina sa de facebook a primit un mesaj dur de la un internaut.

 

Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, a trecut prin cea mai mare dramă pe care o poate trăi un părinte. La finele lunii noiembrie, el și-a pierdut fiica de nouă ani, Ioana, care a murit la fix șase luni după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

 

 

Mihai Onilă, lovit în credință: a primit un mesaj dur

 

 

După dispariția fiicei sale, Mihai Onilă a început să publice, pe pagina sa de Facebook, câte un mesaj religios, în fiecare zi.

Așa s-a întâmplat și luni, când a scris pe contul său de pe rețeaua de socializare:

„Mesajul Lui Iisus de astăzi :
Religia v-a fost dată și de folosință după venirea Lui Iisus Hristos pentru a vă învăța și a va propovădui prin preoți Căile Lui și ale Lui Dumnezeu!! Timpul religiei se apropie de final!!! Pregătiți-vă pentru Noul Pământ și puneți în practică pentru că aici fiecare dintre voi veți deveni Preoți și Fii de Dumnezeu prin activarea Suflării Lui Dumnezeu care de la Începutul omenirii a fost pusă în voi!!! Numai așa vom evolua și vom păși către Pacea de 1000 de ani promisă și proorocită!
Cine dorește Cartea Noul Pământ îmi poate trimite un mail la adresa [email protected] și eu o trimit pe mail în format electronic imediat!”.

Deși postarea lui a fost apreciată de foarte mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare, au existat și internauți care l-au criticat pe Mihai Onilă.

„Mihaitza, revino-ți , fii tare tăticu! Noi suntem alături de tine, într-o zi pe toți ne va-nghiți pământul!”, i-a scris unul dintre cei care îi urmăresc postările pe Facebook.

Răspunsul lui Mihai Onilă a venit imediat:

„Nu înțeleg ce vrei să spui cu „revino-ți” m-ai văzut cumva amețit sau beat, despre ce vorbim?”.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments