Oana Lis e româncă până-n măduva oaselor. „Oricum ar fi, frate, nu e plictisitoare”

0
112

Oana Lis e româncă până-n măduva oaselor. Asta reiese clar din mesajul pe care nevasta fostului edil al Bucureștiului, Viorel Lis, l-a postat pe pagina sa de pe un site de socializare, după ce a mers la cinema să vadă un film autohton.

Oana Lis le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că nu s-ar plecată din România, indiferent de greutățile cu care se confruntă.

Blonda a fost la film într-un mall din capitală, unde a vizionat o peliculă autohtonă, „Două lozuri”, care a impresionat-o foarte mult.

 

 

 

Oana Lis e româncă pănă-n măduva oaselor: „N-aș putea să mă mut în altă parte”

 

 

 

Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a afirmat că niciodată nu s-ar putea muta în altă țară.

„În sfârșit,am văzut și eu filmul „Două Lozuri”! Încă se rulează! Mi-a plăcut mult! Felicitări, Codin Maticiuc!!! Eu ador filmele românești! Eu ador România!

Am văzut că de când cu alegerile astea, mulți vor să emigreze… Eu una n-aș putea să mă mut definitiv în altă parte…deși, daa, aveți dreptate, sunt multe probleme p-aici…

Eu totuși iubesc țara asta cu bune și cu rele, și oricum ar fi, frate, nu e plictisitoare!…P.S. M-a emoționat foarte mult coloana sonoră, în special melodiile lui Gil Dobrică! Vreau să vă zic că l-am cunoscut, deoarece era prieten cu Viorel și că era un om bun, vesel și fericit! Și, deși a murit sărac, era un munte de serenitate…”, a explicat Oana Lis, care a postat și o fotografie în care apare biletul care demosntrează că a fost la filmul respectiv.

Oana Lis arată biletul care demonstrează că a fost la filmul

Oana Lis arată biletul care demonstrează că a fost la filmul „Două Lozuri”

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments