Oana Roman poartă perucă. Motivul emoționant pentru care a fost nevoită să facă asta

0
232

Oana Roman poartă perucă, iar motivul pentru care a decis să facă asta, este unul emoționant. Vedeta și-a făcut apariția la un eveniment monden, cu un look total diferit față de cum și-a obișnuit fanii.

Oana Roman poartă perucă și le-a mărturisit prietenilor virtuali, de ce a făcut acest lucru. Mai slabă cu câteva kilograme, fiica lui Petre Roman a avut prima apariție în public, după ce zilele trecute a anunțat că a pierdut o sarcină.

Oana Roman poartă perucă. Motivul emoționant pentru care a fost nevoită să facă asta

Oana Roman poartă perucă, după ce a anunțat că a făcut avort

„Port o perucă din păr natural. Astfel mă alatur și eu campaniei  Frumusețe pentru Sănătate.Un omagiu adus femeilor ce suferă de cancer și în urma tratamentelor de chimioterapie, își pierd părul”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman a rămas din nou însărcinată, recent, însă vedeta a fost nevoită să facă avort, din cauza problemelor de sănătate.  „După ce am avut-o pe Izabela am avut nişte probleme extrem de grave. Am avut câteva intervenţii, după. Am avut o intervenţie foarte dificilă, foarte grea, am fost la un pas de septicemie. Eu jumătate din abdomen nu mi-l simt. Dumnezeu a vrut ca eu să rămân însărcinată“, a mărturisit Oana Roman, în direct

”Pentru mine fiecare întrebare mă durea ca un cuţit în inimă şi nu mai voiam şi nu mai vreau să mi se pună întrebarea asta. M-am dus fericită la spital la unul dintre cei mai buni ginecologi din România, care mi-a spus: ”Oana, eu trebuie să fiu sincer cu tine şi trebuie să-ţi spun că sunt riscuri extrem de mari. Te expui şi tu, cât şi copilul. Sarcina era foarte, foarte mică. Au trecut două săptămâni de când am făcut eu acea intervenţie. Am fost şi am discutat şi cu doctorul care m-a operat ultima dată şi mi-a spus că dacă nu aş fi avut un copil, ar fi înţeles riscurile, însă în condiţiile în care am un copil trebuie să mă gândesc foarte bine pentru că risc foarte mult”, a mai adăugat vedeta, în direct la emisiunea lui Cătălin Măruţă.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments