Oana Zăvoranu și-a mărit familia. „Tocmai au ajuns acasă din Italia”

0
87

Oana Zăvoranu și-a mărit familia cu încă două pisicuțe superbe. Vedeta a postat pe contul de socializare, prima imagine cu patrupedele.

Oana Zăvoranu și-a mărit familia. Pisicuțele au ajuns acasă, tocmai din Italia, iar bruneta este în culmea fericirii. Fosta soție a lui Pepe le-a promis prietenilor virtuali mai multe imagini cu acestea.

Oana Zăvoranu și-a mărit familia. Tocmai au ajuns acasă din Italia

Oana Zăvoranu și-a mărit familia cu două pisicuțe

„Iubitele mele, tocmai au ajuns acasă din Italia, orașul Napoli! Acest lucru este SAM & DECAN, copiii noștri dragi! Mai multe fotografii vor apărea în curând! ??? Bun venit HOME dragele!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook. Fanii au observat imediat un detaliu interesant. „Să vă trăiască”, „Unul dintre ei seamană leit cu Martin”, „Ce frumoase sunt”, i-au scris fanii acesteia.

Casa Oanei Zăvoranu e gata pentru Crăciun. Vedeta a împodobit-o cu 100.000 de beculețe, iar locuința arată  așa cum și-a dorit. După ce bruneta a blocat zilele trecute strada, cu utilajele venite să ajute la punerea instalației, astăzi rezultatul este spectaculos. „Nu-i aşa că ăsta e cel mai frumos moment din an? Asta se întâmplă la reşedinţa noastră chiar în aceste momente! Totul este în favoarea noastră, şi vecinii ne susţin şi se bucură de frumuseţea care o să fie pe toată strada!”, a scris  Oana Zăvoranu pe Facebook.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments