Pe Mădălina poți să o ai doar cu banii din Dubai!

0
4869

O  tânără ieșeancă rupe gura târgului și buzunarele șeicilor din Dubai. Mădălina Anda Vasiliu suceste mințile zecilor de mii de fani de pe Facebook cu sute de poze în care își etaleaza trupul siliconat în cele mai exotice locații din lume.

 

Pe profilul de Facebook, bomba sexy precizează ca lucreaza ca PR Manager la un salon de înfrumusețare din București. Sătulă de muncă, zeița tunată își petrece timpul mai mult pe nisipurile fierbinți din Dubai, Miami, Ibiza, Istanbul, Cannes în resorturi de lux.

GALERIE FOTO

Se câștigă bine la frizerie…

 

Se pare că leafa de la frizerie este destul de consistentă, din moment ce frumoasa jună își permite plimbări cu elicopterul, cu bolizi de lux precum Rolls Royce, Ferrari, McLaren și  petreceri pe yachturi de milioane de euro. Ca o pițipoancă adevarată, aceasta nu ezită să se laude cu poze de la shopping din magazine de lux de unde își cumpără haine, genți și pantofi de designer.

 

Sexoasa blondă este atât de atrasă de lumea arabă încât și ginecologul ei este de aceeași origine. Acesta a etichetat-o în câteva postări și a comentat la poze.

 

Numele ei apare în dosarul ”Prostituate de lux”

 

În marea de poze postate, ieșeanca nu apare niciodată în compania vreunei prezențe masculine. Gurile rele de pe scena mondenă a Iașului spun că frumoasa blondină, împreună cu alte compatrioate sexy, ar satisface fanteziile sexuale ale milionarilor din Dubai, pe bani grei. Numele acesteia apare și în celebrul „Dosar al prostituatelor de lux” alături de nume sonore precum Daniela Crudu si Simona Trașcă, în calitate de martor, nefiind suspectă de săvârșirea vreunei infracțiuni. Anda Vasiliu este prietenă foarte bună cu Diana Gureșoaie, liderul rețelei de proxenetism, cea din urmă aranjând pentru Anda multe vizite la miliardarul Ioan Neculaie.

 

Tânăra s-a mai iubit și cu fotbalistul Adrian Cristea. Relația cu prințul a fost de scurtă durată. Vasiliu s-a despărțit de acesta pe motiv că era prea zgârcit.

 

 

Fetele din România reușesc să facă deliciul șeicilor din Dubai care sunt în stare să plătească bani grei pentru a se bucura de nurii frumoaselor si apetisantelor românce. Fetițele cu calități fizice deosebite, dornice să petreacă alături de domni generoși pe tărâmuri de vis pot câștiga în jur de 12.000 de euro pe săptămână.

 

Andrei VILICHE

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments