Șerban Huidu, nervos în drum spre munte. A publicat mesajul pe Facebook

0
146

Șerban Huidu, nervos în drum spre munte este o ipostază care pe unii dintre amicii virtuali i-a evervat, iar pe alții i-a amuzat. ”Cârcotașul” se grăbea spre munte, unde petrece aceste zile și și-a ieșit din sărite, după ce a stat câteva ore în trafic, pe scaunul din dreapta

”2 ore pentru mai puțin de 20 de kilometri. România sufocată. Fără autostrăzi, că traficul nu are nevoie de ele. Așa zicea unul Băsescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu ușurință”, a scris Șerban Huidu, nervos în drum spre munte. Ulterior, el a revenit cu o altă reacție: ”Să vă stea în gât de hoți! Ați furat toți într-o înțelegere transpartinică. 20 de km în două ore jumătate… Cam asta e situația”. El a făcut și o fotografie cu telefonul, pe care a publicat-o pe Facebook.

serban huidu, nervos in drum spre munteUnii dintre amicii virtuali ai lui Șerban Huidu nu s-au putut abține să nu aducă vorba despre accidentul provocat de acesta în 2011. ”Huidule, avem nevoie de autostrăzi și drumuri bune, dar nu pentru tine, cred că știi despre ce este vorba”. Huidu i-a răspuns prompt: ”Sunt pasager desteptule”. Mai departe, însă, și alți internauți s-au întrecut în aluzii la accident, iar răspunsurile ”cârcotașului” au fost de fiecare dată tăioase.

În urmă cu 5 ani, Șerban Huidu a provocat un accident în care trei persoane și-au pierdut viața. Pe raza localităţii Timişul de Sus, Şerban Huidu a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Două persoane aflate în maşină – şoferul şi persoana din dreapta – au murit pe loc, iar o a treia persoană a decedat la spital.

Şerban Huidu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în urma accidentului din octombrie 2011.


Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments