Utile:Cea mai buna crema pentru ridurile din jurul ochilor; 10 distractii de iarna care sparg monotonia in cuplu; 4 masaje pentru un stil de viata sanatos

1
195
Cea mai buna crema pentru ridurile din jurul ochilor. Cel mai mare cosmar al unei femei sunt ridurile care apar odata cu inaintarea in varsta. Pielea incepe sa isi piarda din elasticitate si astfel apar linii fine care ne dau batai de cap. Cum pielea este o oglinda pentru frumusetea unei femei, cele mai multe dintre noi recurgem la produse cosmetice costisitoare pentru a-i oferi pielii noastre ingrijirea de care are nevoie. Altele recurgem chiar si la operatii estetice care, pe langa faptul ca sunt costisitoare, mai sunt si dureroase. Trebuie sa ne amintim insa de natura care ne inconjoara si care este atat de generoasa cu noi! Cele mai bune remedii sunt cele naturiste si ar trebui sa profitam de ele, scrie Divahair.

10 distractii de iarna care sparg monotonia in cuplu. 

De cele mai multe ori, „distractiile” din timpul iernii se limiteaza la un film la gura sobei, o iesire la mall, la teatru sau la un ceai cu prietenii. In rest, incercam sa ne ascundem de frig in spatii inchise, plictisindu-ne. Iar in doi, plictiseala nu e tocmai lucru bun. Revigorati-va relatia si spargeti monotonia cu 10 activitati de neratat in acest sezon. In luna decembrie, Sarbatorile sunt motiv de bucurie si va apropie. Faceti impreuna ultimele cumparaturi, decorati casa, impodobiti bradul, impachetati cadourile pentru cei dragi, relateaza Click.

4 masaje pentru un stil de viata sanatos. 

Uneori, simti nevoia unei pauze… prelungite sau a unei vacante ca-n povesti, pentru ca te simti rapusa de oboseala. Pana la urmatorul concediu iti propunem 4 masaje pentru un stil de viata sanatos, care te pot face sa te simti revigorata si plina de energie. Acest minunat mesaj este o modalitate excelenta de a detensiona zona spatelui si a te bucura din plin de relaxare. In timpul terapiei, maseurul rostogoleste cu fermitate prosoapele in jurul gatului, umerilor si spatelui pana la sacrum. In acest mod, musculatura se decontractureaza, iar durerile isi pierd din intensitate. De asemenea, aceasta terapie poate fi combinata si cu alte tipuri de tratamente de relaxare, arata Unica.

Ce sa faci daca ti-au fost criptate datele cu un ransomware. Despre programele ransomware se vorbeste atat de mult incat cred ca majoritatea celor care folosesc Internetul stiu deja ca iti cripteaza fisierele si cer o suma de bani („rascumpararea”), in schimbul deblocarii. Sunt, insa, cateva lucruri, pe care, oricat de des le-am auzi, uneori tot nu le aplicam. De exemplu, preventia este mai importanta decat tratamentul. Daca faci backup fisierelor de pe dispozitiv suficient de des, nu o sa mai ai de ce sa te intrebi daca sa platesti sau nu suma ceruta, pentru ca nu ai pierdut nimic irecuperabil. Cel mai bine este ca backup-ul sa existe in doua locuri – o data in Cloud, cu ajutorul unor servicii cum sunt GoogleDrive sau Dropbox si o data fizic, pe alt laptop sau pe un hard drive portabil, noteaza Playtech.

Cum sa ai unghii perfecte. 9 trucuri de la specialist. Toate visam la o manichiura perfecta, care sa dureze la nesfarsit, ca sa nu fim nevoite sa mergem saptamanal la salon. Ei bine, se poate? Adina Cepoi, trainer la un cunoscut brand de cosmetice, crede ca da. Ea ne da detalii care ne ajuta sa avem unghii perfecte cat mai mult timp. Daca vrei sa ai o manichiura perfecta si de durata, este nevoie sa respecti un anumit ritual. Iata cateva etape obligatorii: emoliaza regulat cuticulele si impinge-le inapoi cu un bat de portocal, degreseaza unghiile cu alcool sau cu un spray special. Astfel lacul de unghii va adera mai bine, informeaza Libertatea.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments