Ce s-a intamplat cu banii lautarilor disparuti in incendiul din clubul Bamboo! „Bacsisul a fost strans intr-o husa de acordeon. Dupa dezastru banii erau de negasit. Imparteala s-a facut intr-o benzinarie de la Lizeanu” EXCLUSIV

0
232

Desi pare usor neobisnuit, jumatate dintre persoanele care s-au aflat in noaptea incendiului in Bamboo nu sunt clienti obisnuiti ai clubului, ci manelisti si lautari care se aflau la Revelionul lautarilor ”Te cunosc din mahala”, organizat de Adrian Minune si Johnny Nedelcu. Biletul de intrare la eveniment costa 50 de euro, astfel incat, pe langa muzicanti care au performat pe scena, sotiile si copiii lor, la eveniment au participat si sute de fani ai artistilor care au venit sa ii asculte. A fost veselie generala intreaga noapte si s-a cantat si s-a dansat pe cinste, pana in momentul in care s-a declansat incendiul si s-a creat o isterie de nedescris si toata lumea a dat navala afara din club lasand totul in urma. Abia dupa minute bune, muzicantii au realizat ca banii lor, sumele stranse din dedicatii, la scena, de instrumentisti si artistii, erau de negasit. Unele persoane estimau ca ar fi fost vorba de cateva zeci de mii de lei, altii spuneau ca s-ar fi primit si euro si dolari si ca toti ar fi ramas pe scena. Una peste alta, vreme de cateva ceasuri banii au fost de negasit. (Citeste AICI intregul scandal declansat de absenta banilor)

„Sa va duceti la puscarie pe 100 de ani care stiti ce sa intamplat cu bacsisul care sa luat aseara si nu spuneti! Eu inteleg ca a fost o zapaceala aseara si invalmaseala, dar nu este frumos sa furati chiar asa ca in codru!”, striga un lautar in gura mare pe o retea de socializare.

WOWbiz.ro a aflat ca, din fericire, in cele din urma banii au fost gasiti si sumele impartite intre muzicanti.(Vezi aici ce profit colosal scoteau patronii clubului Bamboo)

„La petrecerile de acest fel regulile sunt foarte clare: un singur artist mare isi aduce trupa de instrumentisti, iar restul artistilor canta acompaniati de acestia. Adrian Minune si Johnny Nedelcu au fost organizatori, iar formatia de la scena a fost a lui Ionica Minune. Banii s-au gasit! Bacsisul fost strans intr-o husa de acordeon, se pun toti la un loc si se impart la sfarsit frateste. Doi lei iti revin, cu doi lei pleci acasa! Dar dupa incendiu nu se stia unde sunt si ne intrebam unde e husa cu bani! La un moment dat, ce sa vezi, se spunea ca ar fi ramas in incinta clubului si ar fi ars, ca a luat-o ala, ca a luat-o celalalt, ma rog. Am inceput sa ne sunam si asa s-a ajuns sa se gaseasca si banii. Ne-am strans intr-o benzinarie de la Lizeanu ca sa facem imparteala. Se credea ca o sa fie peste 200 de milioane vechi stransi acolo, dar intre timp s-au evaporat pentru ca au fost doar jumatate. Cei care au mers la benzinarie au primit cate 500 de lei de lei. Sa zic ca au mai fost vreo 10-12 persoane care au impartit banii de la scena. Vedeti, de asta ni s-a dus vestea ca lautarii sunt o comunitate formata din hoti, perversi si mincinosi. Daca mergea, mergea si ar fi disparut cu banii”, ne-a declarat un instrumentist care a participat la Revelionul lautarilor.(Vezi aici reactia patronului de la Bamboo cand si-a vazut clubul in flacari)

Singurii care nu au luat parte la impartirea banilor au fost organizatorii. “Adrian Minune si Johnny Nedelcu nu au luat nimic. Ei sunt organizatori, iar cei care organizeaza nu se baga la imparteala asta. Muzicantii au fost fericiti si ca si-au salvat instrumentele. Aparatura a fost scoasa in totalitate si in timp util: tambal, contrabas, tot, tot ce aveam. Fiecare s-a agitat sa isi salveze instrumentul ca aia e painea pe care o pun pe masa copiilor lor, dar e imposibil sa nu fi uitat cineva o geaca, o haina sau o geanta, ceva. Nici acum nu pot sa imi explic cum au reusit cei de la club sa scoata afara atat de multe persoane in 6-7 minute, teferi si nevatamati”, ne-a declarat sursa noastra

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments